Tuesday, March 26, 2013

IDPH aanmoedigen diabetes testen op Diabetes Alert dag - WREX-TV

Dinsdag 26 maart is Diabetes Alert dag, en met een geschatte in drie volwassenen in de Verenigde Staten met pre-diabetes, het Illinois Department of Public Health is stimuleren van mensen om te laten testen.

"Diabetes is een ernstige ziekte die bijna 26 miljoen kinderen treft en volwassenen in de Verenigde Staten — en een kwart van hen niet eens weten dat ze het hebben," zei directeur IDPH-Dr. LaMar Hasbrouck. "Het doel van Diabetes Alert dag is om te dienen als een wake-up call voor de gevaren van diabetes, en om te benadrukken het belang van vertoond voor pre-diabetes en diabetes, en om het te behandelen."

Volgens een studie van 2011, zijn bijna tien procent van de Illinois volwassenen gediagnosticeerd met diabetes, met de hoogste prevalentie tussen 2007 en 2009 voorkomende Alexander, Pulaski en Williamson County.

Degenen die zijn overgewicht, een niet-actieve of sedentaire levensstijl te leven, en zijn over de leeftijd van 45 dreigen voor de ziekte en moeten overwegen krijgen getest. Inheemse Amerikanen, Aziatische Amerikanen, Pacific Islanders, Afro-Amerikanen, Latino's, en die met een familiegeschiedenis van de ziekte zijn ook op een hoger risico voor type 2 diabetes.

Vroegtijdige opsporing van diabetes is de sleutel tot de succesvolle behandeling, vertraging, of preventie van complicaties, zoals hart-en vaatziekten, blindheid, nierziekten, Stoke City, amputatie, en zelfs de dood. De ziekte kan ook worden verhinderd of vertraagd door het verlies van zeven procent van het lichaamsgewicht door middel van regelmatige lichaamsbeweging en gezond eten.

Een korte online type 2 diabetes risico test aangeboden door de American Diabetes Association kan hier worden gevonden.

Via: Schade in het zwembad (II). Torticollis

No comments:

Post a Comment