Tuesday, March 26, 2013

Gezondheid kalender: Hoor- en werkcolleges hoes onderwerpen omvatten mild cognitief... - Dallas Morning News

DIABETES dag: Leren als je risico voor Type 2 diabetes tijdens de American Diabetes Association Alert vijfentwintigste bent. U ontvangt preventieve tips en beantwoorden van de eenvoudige gezondheid en familiegeschiedenis vragen om te meten hun risico als onderdeel van de campagne van de eendaagse openbaar onderwijs. De test op dinsdag is verkrijgbaar op stopdiabetes.com en door te bellen naar 1-800-342-2383 in het Engels en Spaans.

MIND THE BRAIN: Audette Rackley, hoofd van speciale programma's bij het UTD Center for BrainHealth, zullen het onderzoek op mild cognitief stoornis, (MCI) en het effect ervan op de ziekte van Alzheimer en aanverwante dementie. De MindShare Hoorcollege serie presentatie, gehost door de Alzheimer's Association, grotere Dallas hoofdstuk zullen van 7 tot 8 uur 's avonds 2 April bij het Center for BrainHealth, 2200 W. Mockingbird Lane. Registreren op alz.org/greaterdallas.

DETOX natuurlijk: Uptown Women's Center, 2600 Hibernia St., gastheren een voeding workshop over detox dieet mythen en natuurlijk reinigende voedingsmiddelen van 7 tot 8:30 uur 2 April. De workshop zal omvatten yoga gericht op fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen te activeren en te zuiveren van het spijsverteringsstelsel. Breng een yoga mat en comfortabel jurk. Kosten is $7. Registratie is verplicht bij detoxworkshop. eventbrite.com.

ZOETE BEGINNINGS: Medical stad Kinderziekenhuis lanceert "Sweet Beginnings" voor nieuwe moeders en hun kinderen. De gratis acht weken durende prenatale onderwijs klasse, met opvoeders en medische stad leven kind specialisten, zal helpen nieuwe moeders omgaan met medische zorgen, voeding en ontwikkelings mijlpalen en postnatale yoga onderwezen door een voormalige arbeid en levering verpleegster omvatten. De sessie zal worden van 11.00 tot 's middags 3 April in Medical City, 7777 Forest Lane. Registratie vereist. E-mail Stephanie Howard op Stephanie.Howard@hcahealthcare.com of Bel 972-556-2090.

No comments:

Post a Comment