Friday, February 15, 2013

Bijwerkingen Movie Review | CinemaFunk

Ze worden weergegeven als dubbele pagina advertenties in tijdschriften, lange TV-reclame, en pennen, -laptops en shirts zijn geslagen. Farmaceutische advertenties zijn huidige medicijnen als de iDrug van onze hedendaagse bestaan: magische pillen die om het even wat kunnen oplossen en hopelijk niet remmen een van de vele items in een uitputtende lijst van bijwerkingen. Bijwerkingen wordt weergegeven om aan te pakken dit idee, dat geneesmiddelen op recept kunnen veroorzaken meer problemen dan ze oplossen, maar de film echt een huiveringwekkende psychologische thriller wordt dat is complex, maar nooit immateriële.

Martin (Channing Tatum) is vrijgelaten uit een 4-jaar gevangenisstraf voor handel met voorkennis en zijn vrouw Emily (Rooney Mara) vindt moeite aan te passen aan zijn terugkeer. Ze probeert zelfmoord door het rijden haar auto in bakstenen muur en wordt voorgeschreven anti-depressiva door Jonathan Banks (Jude Law) een psychiater. Ongelukkig met de gevolgen van de eerste reeks van medicijnen, Emily is Ablixa aanbevolen door een vriend, een aanbeveling die Jonathan ook ontvangt door Emily's vorige psychiater Victoria (Catherine Zeta-Jones). Zelfs na een slaap-wandeling afleveringen — bijwerkingen van Ablixa — zij pleit om te blijven op de drug onder vermelding van een positief effect op haar leven, maar tijdens een andere vreemde slaap-walking trance, ze steekverwondingen Martin drie keer, hem te doden.

Wat lijkt te zijn een thriller over een jonge vrouw die werd een slachtoffer van een bijwerking van een voorgeschreven medicijn, bijwerkingen voortdurend verschuift in een uit alle de thriller sub-genres, maar het ook verschuivingen in Toon en in perspectief. Directeur Steven Soderbergh heeft een effectieve psychologische thriller die complex en moeilijk te volgen in de zin dat zelfs Jonathan om sommige Adderall vraagt teneinde focus tijdens zijn onderzoek naar Emily's depressie wordt gepresenteerd. De film zwelgt in zijn vermogen om aandacht verleggen en verwarren kan, dan weer, psychische aandoeningen en een moord zonder een motief worden ook verwarrend. Op het eerste getuige we evenementen door middel van Emily's perspectief, met name haar depressie van het Martin's terugkeer naar huis. Als Jonathan's vele bronnen van inkomsten uit zijn tomatenparels reputatie opdrogen, begint de film te volgen zijn perspectief.

We beginnen ook te kijken Jonathan worden van geobsedeerd en wanhopig schijnbaar op het punt van psychische aandoeningen ook. Samen met enkele titulair draait, moet zijn geestelijke stabiliteit worden beschouwd terwijl onder deze groeiende dreiging. Hij vergeet te halen zijn stap-zoon op school omdat hij ijverig was gericht op het zoeken naar de waarheid. Zijn baard is begonnen om te groeien in en is hij gezien bier drinken (Vergeet niet zijn pleidooi voor Adderall). Deze obsessie begint te onthullen een samenzwering, of zo Jonathan denkt.

Bijwerkingen is slated te zijn de laatste film voor Soderbergh, die ervoor heeft gekozen om terugtrekken uit film-maken om te streven naar andere media. Na een effectieve en spannende thriller zoals dit, kan het worden gezien als een verwoestende keuze voor fans. Nog, Soderbergh heeft vrijgegeven ongeveer één film per jaar voor de afgelopen twintig jaar (soms meer), vaak tijden helming de cinematografie zelf. In tegenstelling tot andere bot-fide auteurs neiging zijn films thema's en genres fluctueren wild, een soort kameleon dat kan aanpakken om het even wat dat hij wenst; soms der minne te schikken, soms met schaamte. Hij heeft nooit toegegeven naar elk segment bepaalde doelgroep gericht uitsluitend op de film bij de hand. Enkele regisseurs zijn geweest kundig voortdurend onderhouden dat soort jaar na jaar uitvoer en houden van een soort van consistentie, vooral Soderbergh. Misschien deze tijd weg zal hem in staat stellen om te verzamelen zijn lagers, laten we hopen dat deze lagers zijn meer als bijwerkingen dan Magic Mike.

Dat wil niet zeggen dat bijwerkingen is een uitstekende punt om opnieuw te evalueren van zijn keuzes. De film is relevant voorschrift drugsmisbruik in Amerika een epidemie is geworden. Big Pharma adverteert hun drugs op de televisie met slimme en cute cartoons, gevolgd door lange voice-overs die verklaren de uitputtende lijst van bijwerkingen en waarschuwingen, die gebruik moeten afschrikken. Prescription Drugs overdosis in Amerika zijn de nummer een vorm van accidentele dood, zelfs meer dan voertuig botsingen geworden. Misschien is Emily's slaande van haar auto in een bakstenen muur echt bedoeld als een wake-up call voor een bevolking die drugs als wonder wondermiddel, hunkert hoewel we hebben de neiging om te leren van de echte reden voor Emily's botsing, maar het ideaal precies hetzelfde is.

Een van Soderberghs 2011 inspanningen, besmetting, onderzocht de pandemie toezending van een virus en de paniek die ontstaat. Contagion and bijwerkingen verkennen samen, de problemen die gaan met ziekte, als een bedreiging van de echte pandemie en als een gecentraliseerde geval. Dan is er de 2012 thriller Branded, die ook reclame als een samenzwering besproken. Toch stelt bijwerkingen voor farmaceutische advertenties met dit dezelfde ideaal, maar slechts kort, maar een gemiste kans voor de klucht dat meeste farmaceutische TV-reclame, en de complotten dat kunnen worden afgeleid door dat de industrie alleen echt verlegen.

Via: Biodiversiteit wordt voorkomen dat de ineenstorting van de ecosystemen aan bosbranden of droogte

No comments:

Post a Comment