Tuesday, February 26, 2013

Lage vitamine D niveaus verhogen borst risico's van kanker

De meest recente onderzoek, uitgevoerd door wetenschappers op de Westmead Breast Cancer Institute, Westmead Hospital in New South Wales, Australië, gevolgd 214 vrouwen die onlangs had gediagnosticeerd met borstkanker. Volgens een samenvatting van de bevindingen, vrouwen met minder-dan-normale vitamine D "niveaus werden gevonden omgekeerd gepaard gaan met de odds ratio van borstkanker."

Het lagere niveau "was geassocieerd met een significant hoger risico van kanker van de borst," zei de samenvatting. "Deze resultaten ondersteunen het vorige onderzoek waaruit blijkt dat concentraties lager [vitamine D] geassocieerd met verhoogd risico op borstkanker worden."

De bevindingen komen overeen met eerdere studies uitgevoerd door onderzoekers over de hele wereld, die onlangs zijn bevestigd door Amerikaanse wetenschappers een herziening van de borst kanker gegevens uitvoeren.

"Laboratorium- en epidemiologische studies hebben lang gevestigde dat hoge vitamine D niveaus kunnen verminderen het risico van kanker van de borst," zegt een rapport door de Press Association. Dat gezegd hebbende, het verslag toegevoegd, een eerdere studie van meer dan 67.000 Franse vrouwen, die werd geleid door Pierre Engel, een epidemiologie manager bij Quintiles-resultaat, een top onderzoeks-onderneming, "bleek het belang van een niveau van minimale vitamine D bij het voorkomen van borstkanker."

Vitamine D is beschikbaar in vele vormen, via voedsel zoals groenten en fruit, en door zonlicht, de laatste blijken kan te zijn een probleem voor vrouwen die toevallig om te leven in de noordelijke oorden waar zonlicht is een premie, onderzoekers zei, erop wijzende dat westerse vrouwen in het bijzonder drukke levensstijl leiden en veel te weinig tijd in de zon besteden kunnen.

'Hoge vitamine D niveaus verminderen het risico van borstkanker en bieden ook bescherming tegen veel andere ziekten,' zei Ad merk van het zonlicht onderzoek Forum (SRF).

"In het noordelijk halfrond, het niveau van het zonlicht van September tot mei is vaak onvoldoende is voor het lichaam te produceren genoeg essentieel vitamine D," zei merk. "" Het zou daarom zinvol te ondergaan van de matige kunstmatige UV-blootstelling op een regelmatige basis."

Twee studies in 2010 afgerond door onderzoekers van de Universiteit van Rochester Medical Center de zelfde verbinding tussen gevonden lagere niveaus van vitamine D en verhoogd risico op borstkanker.

"Het onderzoek voegt aan meer aanwijzingen dat er een verband tussen vitamine D en kanker bestaat, maar het is nog niet bekend hoe vitamine D wordt gewijzigd of draagt bij tot het risico op kanker," zei een persmededeling van de school.

"Onze gegevens suggereert zeker dat het is belangrijk om te testen van patiënten voor serum vitamine D niveaus, en indien nodig behandelen de tekortkoming samen met de ziekte," zei Alissa Huston, M.D., assistent-professor in geneeskunde aan URMC, die de bevindingen presenteerde. "In sommige gevallen per hoge doses van vitamine D zijn nodig om de patiënt tot voldoende."

Een tweede studie, onder leiding van Kevin Fiscella, M.D., žVergeleken, vond dat "vitamine D-deficiëntie bij Afro-Amerikanen kan verklaren een aanhoudende mysterie in colorectal kanker: waarom zwarte mensen sterven van de ziekte veel vaker dan blanken," zei het persbericht.

Onderzoekers hebben vastgesteld dat de risk of dying from colorectal kanker wordt gewoon Afro-Amerikaanse verdubbeld.

Eerder, vonden wetenschappers met gegevens uit de nationale gezondheid en voeding onderzoek enquête dat een vitamine D-deficiëntie ook aan een hoger aantal hart en beroerte-gerelateerde sterfgevallen onder zwarten bijdragen kan.

• Nieuwe onderzoek toont vitamine D schuine strepen risico van kanker door 77 procent; kanker industrie weigert ter ondersteuning van de preventie van kanker

• Nieuwe onderzoek toont vitamine D schuine strepen risico van kanker door 77 procent; kanker industrie weigert ter ondersteuning van de preventie van kanker

Permalink naar dit artikel: http://www.naturalnews.com/039246_vitamin_D_breast_cancer_risks.html herdrukken dit artikel: niet-commercieel gebruik OK, cite NaturalNews.com met aanklikbare link.

Insluiten artikel link: (Kopieer onderstaande HTML-code): lage vitamine D niveaus borst risico's van kanker verhogen

Link: AMD lanceert haar nieuwe FirePro R5000 externe werkstation grafische kaart

No comments:

Post a Comment