Thursday, February 28, 2013

Directeur Ned Yost heeft galblaas verwijderd, keert terug naar Kansas City Royals... - Yahoo! sport (weblog)

(AP)Kansas City Royals manager Ned Yost zei hij had meegemaakt van twee jaar van terugkerende pijn en gewoon niet meer kon niet staan. Bovendien, wilde hij niet het ongemak hij voelde om te voorkomen dat hem genieten van legendarische Kansas City barbecue, die hij heeft gewend geraakt.

Dus, op dinsdag avond, Yost verliet Royals kamp in verrassing, Ariz. voor nabijgelegen Phoenix, waar een arts die voor de Arizona Diamondbacks werkt zijn galblaas verwijderd. De chirurg gemaakt door Yost de graaf, drie insnijdingen. Yost de vrouw moest rijden hem thuis na de ambulante chirurgie. En toch, door de volgende ochtend, was hij weer aan het werk.

"De dokter zei, toen hij klaar was, 'We hebben dit uit op het nippertje omdat je echt hebben enkele problemen waren fixin''," zei Yost.

Yost, 57, zei zijn galblaas "begon omhoog te handelen" toen hij aankwam bij spring training en na het krijgen van zelf uitgecheckt, artsen gevonden "twee of drie grote stenen," met inbegrip van die was een buis volledig blokkeren. Hoe slecht was de pijn?

"Het net voelt alsof je hebt vier messen in uw kant en de rest van uw buik zijn gebonden zoals 50 knopen en u kan niet opstaan, u kan niet vaststellen. Het is gewoon vreselijk pijn, maar het in het algemeen afneemt na vier of vijf uur en je krijgt een beetje slaap,"zei hij.

Kaegel gevraagd aantal Yost van spelers en ze waren onder de indruk met zijn pijn tolerantie en het vermogen om de overgang snel uit chirurgie te honkbalveld. Linker-hander Bruce Chen zei, hopelijk jokingly dat hij niet kon voor een dag vragen uit meer als zijn arm pijn voelde omdat, goed, als Ned de pijn nemen kon... Om terug naar de galblaas, is er een ander deel dat ik niet begrijp. Hier is Ned, praten over wanneer de pijn de ergste is:

"Het slechtste deel over het is dat het gaat na als kruidig en vettig voedsel en een van mijn favoriete dingen in de zomer is om te eten barbecue ribben. Ik zou eten 'em en, zeker genoeg, die nacht u zou hebben een aanval en ik was niet van plan door middel van het deze zomer. Die ribben zijn te belangrijk om me."

De galblaas slaat gal, die bij de vertering van vet helpt. Een persoon kan functioneren OK zonder een galblaas, maar sommige patiënten-misschien wel meer dan sommige — moet voorzichtig zijn met het eten van vettig voedsel (zoals barbecue ribben, Ned). Diarree, onjuiste vet absorptie en algemene blahs kunnen resulteren. Yost is nog steeds die kunnen hebben problemen met de spijsvertering als zijn dieet nog steeds vet. En te voorkomen de galblaas te verwijderen zal niet noodzakelijkerwijs dat galstenen terugkeren, hetzij.

Dus, om recap: Yost maakt een twijfelachtig besluit terug te gaan naar het werk ongeveer 12 uur na het hebben van chirurgie. Hij plannen ook vrolijk op terug te keren naar zijn vet dieet vet ribben, maar hij hoeft niet zoveel gal opgeslagen om te breken in de spijsvertering, die hem tot het ziek wordt geopend. Dat hij zijn gedachten veranderen en de ribben ontslaan? Hier is één meer tekstblok van MLB.com:

Yost de vrouw, Deborah, dreef hem terug naar hun hotel verrassing ongeveer 11 uur op dinsdag. Hij had een chocolade milkshake, ging naar bed en sliep vast.

Een chocolade milkshake. Niet dat veel vet hebben daarin? Ik ben niet een arts en ik niet eens willen spelen op het Internet, maar lijkt dit iedereen anders zo eigenaardig? Ofwel de artsen Yost niet vertellen wat er kan gebeuren, of hij het negeren van hen.

Volg Dave rond de Liga Cactus dit voorjaar!Ook, interactie met @AnswerDave, @MikeOz, @Townie813 en @bigleaguestewon Twitter, langs met de BLS Facebook-pagina!

Andere populaire inhoud op Yahoo! Sport: • raketten handel voor de vijfde keuze in de 2012 draft• Kentucky Vanderbilt door het spelen van een spel team bestrijkende van dodgeball• Danica Patrick flying high persoonlijk en professionally• voorbereid Giancarlo Stanton geraakt in hoofd met worp door top Marlins vooruitzicht

More Info: Vergeet niet eten kwesties gebonden aan autisme, studie waarschuwt

No comments:

Post a Comment