Friday, February 15, 2013

Dodelijke geneeskunde: bijwerkingen blootstelt donkere kant van voorschrift...

De muziek vertelt ons wat voor soort film bijwerkingen gaat worden. Het spoelen onder wat lijkt een realistische plot en fluistert that something haunted en bezeten is going on. Stel je muziek voor een plot tovenarij-gerelateerde en vervolgens bellen naar onheilspellende voorgevoelens. Zonder score Thomas Newman, zou "Bijwerkingen" een mindere film, zelfs een andere film.

We ontmoeten een jonge vrouw genaamd Emily (Rooney Mara). Haar echtgenoot, Martin (Channing Tatum), is vrijgegeven na vier jaar in de gevangenis voor handel met voorkennis. Don't weep voor hem. Op een feestje, legt hij uit, "het is de cultuur." Zij hervatten. Zij dineren. Ze maken gretig liefde. Dingen gaan niet voor haar zo soepel als ze zou lijken. Ze wordt genoemd naar een psychiater banken (Jude Law) genoemd. Ze is onder zorg voor, met een shrink genaamd Victoria Siebert (Catherine Zeta-Jones), maar banken denkt dat Emily goede resultaten kan krijgen van een nieuwe drug genaamd Ablixa. Ondertussen, een farmaceutisch bedrijf heeft betaald hem $50.000 te bestuderen in de licentie periode.

Deze banken heeft problemen. Een Brit in Manhattan, hij gescheiden van een dubieuze vrouw (Vinessa Shaw). Hij emigreerde naar de Verenigde Staten, legt hij uit, omdat in het Verenigd Koninkrijk, wanneer u psychiatrische behandeling opgeeft, het wordt aangenomen kan je zieker, en hier wordt uitgegaan van je krijgt goed. Natuurlijk wordt die houding hem gekanteld richting duwen pillen. Emily's gebruik van Ablixa veroorzaakt sommige alarmerend gedrag, met inbegrip van een moord in een black-out, en zij streeft naar een psychiatrisch ziekenhuis.

No comments:

Post a Comment