Monday, February 25, 2013

Gevangenis Planet.com» China toegeeft dat het bestaan van kanker dorpen...

Op de hielen van mijn eigen publicatie van artikelen verhoor van de integriteit van "gecertificeerd biologisch" als het gaat om voedsel en supervoeding geproduceerd in vasteland China, een blockbuster verslag van China's eigen milieu ministerie slams een andere uitroepteken op de ernst van het probleem. Voor de eerste keer in de geschiedenis, is de Chinese regering nu openlijk toegeven dat ernstige blootstelling aan chemische stoffen via de waterverontreiniging, luchtverontreiniging en vervuiling van het milieu wordt veroorzaakt door de opkomst van "kanker dorpen" over China.

Giftige en schadelijke chemische stoffen hebben gebracht over veel water en sfeer noodsituaties... sommige plaatsen zelfs zien 'kanker dorpen'... (Bron)

[China maakt het gebruik van] giftige en schadelijke chemische producten die in ontwikkelde landen verboden en vormen op lange termijn of potentiële schade aan de gezondheid van de mens en de ecologie.

China de waarheid niet langer kan ontkennen dat de natie en zijn mensen, worden vernietigd door giftige verontreiniging. Om te genieten van de omvang van deze toelating, die u moet begrijpen dat de overheid van China is doordrenkt van de praktijk van ontkenning. Natuurlijk, zijn alle communistische regimes waanvoorstellingen op elk niveau, maar China heeft genomen ontkenning tot een geheel nieuwe diepte van meesterschap met haar jarenlange aandringen dat milieuproblemen niet echt bestond. Als een Chinese lokale zag een golf van helder groen slib gieten in een plaatselijke rivier en zij een klacht in bij de regering, werden zij gewoon het werd veroorzaakt door "overbevolking," vertelde niet door een fabriek chemische slib in de rivier dumpen.

In werkelijkheid heeft China de ergste problemen van de vervuiling van een moderne natie op onze planeet. Het heeft toegestaan industrie om te ontploffen ten koste van verwoestende vernietiging van het milieu. Vrijwel worden geen milieuvoorschriften afgedwongen. De lucht, water en voedsel zijn allemaal giftig. Negentig procent van de watervoorziening van Chinese steden is zwaar vervuild, en veertig procent van de natie rivieren zijn uiterst giftig.

Dit is hoe "kanker dorpen" weergegeven, natuurlijk: mensen die wonen in China eet het voedsel gegroeid in China. Ze ademen de lucht. Ze drinken het water. En dan beginnen ze muteert op het genetische niveau. Dit resulteert in kanker, geboorteafwijkingen en onnoemelijk menselijk leed.

Als ik natuurlijke nieuwsreaders hebben gewaarschuwd de afgelopen paar dagen, moet het idee dat voedsel gegroeid in China kan worden "gecertificeerd biologisch" serieus ter discussie worden gesteld. Dit geldt met name gezien het feit dat biologische certificering niet testen, noch beperken, de mate van verontreiniging in levensmiddelen is toegestaan. Een levensmiddel uit China kan bevatten 500 ppm van kwik, bijvoorbeeld, en nog steeds worden "gecertificeerd biologisch" door de USDA.

Hoe gebeurt dit? De USDA licenties organische certificatiebedrijven om te opereren in China. Die lokale certificeerders dan de plaatselijke boerderijen bezoeken en zorg ervoor dat zij in overeenstemming zijn met biologische certificatie-eisen. Die eisen betrekking hebben op niet sproeien aardolie gebaseerde meststoffen, insecticiden of herbiciden op gewassen; niet met behulp van synthetische hormonen in dierlijke diervoeders; niet aanplant GGO's, en zo verder. Maar biologische normen ontbreken volkomen de eventuele limieten van de verontreiniging van irrigatiewater gespoten op gewassen. Zij vormen geen beperking van hoe dicht uw gewassen kunnen zijn om een chemische fabriek, noch doen zij beperken de mate van besmetting van zware metalen in het eindproduct.

Dus, per definitie, een "biologisch" voedsel China gegroeid of superfood kan worden geïrrigeerd zijn met giftige chemische afvoer, badend in chemische fabriek fallout en gegroeid in zware metalen-geregen bodem, en nog steeds worden "gecertificeerd biologische" en verkocht op Whole Foods!

Dit besef schokken een heleboel mensen. Ze had geen idee dat dergelijke zwaar verontreinigde voedingsmiddelen organische en verkocht kunnen worden gecertificeerd in health food winkels in de Verenigde Staten.

En nu, dit nieuwe verslag van China's milieu ministerie verder steunt de ernst van het probleem daar. Hoe krijgen mensen kanker in "kanker dorpen" overal in China? Door het eten van het voedsel gegroeid in China! Door het water drinken en ademen dezelfde lucht die op gewassen in China valt.

Waarom zouden mensen die proberen om de schoonste en zuiverste voedsel te kopen en supplementen in Noord-Amerika willen iets gegroeid in de dezelfde natie waar "kanker dorpen" zoals kanker tumoren zijn kiemen tot bron?

Als u echt stopt na te denken over het voor een minuut, waar wilt u uw biologisch voedsel vandaan? De schoonste Naties op de planeet, juiste? Als u koopt "biologisch", wilt je het uit landen zoals Canada, de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland.

Ik zeg niet dat deze naties zijn ongerepte omgevingen, maar in vergelijking met landen als China, waar chemische fabrieken aan net flush giftige chemische stoffen openlijk zijn toegestaan in de rivieren, de Verenigde Staten, Frankrijk en Canada zijn mousserend schoon. Dit is een geval waar regering — zo wrede en onderdrukkende zoals het is — een zekere goed met handhaving van de milieuvoorschriften tegen fabrieken en bedrijven daadwerkelijk heeft gedaan. (Ja, de EPA gaat veel te ver in intimiderend landbouwers en eigenaren van kleine ondernemingen, maar aan de positieve kant, hebben zij ook geholpen allerlei mega-corporation verontreiniging door de jaren heen stoppen.)

Persoonlijk, ben ik bijna alles geteeld in China op dit punt te vermijden. Ik was niet altijd op die manier, maar hoe meer ik dit probleem hebt onderzocht, hoe meer overtuigd ik zijn geworden dat het vermijden van voedingsmiddelen op basis van China is een rationele en verstandige strategie voor het vermijden van de zeer aard van giftige chemische stoffen en zware metalen die er de oorzaak van "kanker dorpen" te verschijnen in China.

Bottom line: als China hoopt te blijven exporteren de landbouwproducten, het moet gaan in een massale milieu hardhandig optreden campagne en stop de vergiftiging van de natie. Word is al begint te verspreiden, en mensen zijn overal controleren van etiketten en vermijden van voedingsmiddelen uit China. Het gaat alleen om erger worden, tot het punt waar China een crash in de uitvoer van landbouwproducten, zien tenzij het maakt radicale en duurzame veranderingen tot handhaving van de milieuvoorschriften.

Ik wil ook wijzen waar dit wordt allemaal geleid. Dankzij chemtrails (experimentele spuiten in de atmosfeer), afval van de fabriek, de fluoride besmetting van irrigatie wateren en andere factoren, is voedsel gegroeid in de open omgeving gaan steeds meer besmet raken. Dit is ook belangrijk: de passaatwinden klap de luchtverontreiniging uit China naar de Verenigde Staten, waar veel van het wordt gedumpt op Amerikaanse bodem. Ja, China exporteert een deel van de vervuiling naar de Verenigde Staten. Dit is alleen al reden die genoeg om vraag China clean-up haar handelen.

Het antwoord op al die dit voedsel gegroeid binnenshuis, in gecontroleerde omgevingen is. Door de groeiende voedsel binnen (in een greenhouse), u grotendeels voorkomen dat de gevolgen van chemtrails, kolen gestookte centrales en industriële fabriek verontreiniging.

Maar het is cruciaal dat dit voedsel gekweekt met een schone, off-the-grid waterbron zoals een schone goed of zelfs regenwater collectie (erg duur worden). Anders, als u van stad water gebruikmaakt gewassen verbouwen, u effectief spuiten die gewassen met fluoride, chloor, en in vele gevallen traceringsniveaus van farmaceutische producten en andere chemische stoffen die de watervoorziening van de stad niet verwijderen.

Steeds praktisch het hele jaar door meer voedsel in een kas is vereist dat u investeren in een kas die het dak kunt openen. Anders, gewassen oververhitting in de zomermaanden. Wat dit doet is het bedrag van de luchtverontreiniging die vallen op gewassen, maar het doet het uiteraard niet wegnemen.

Ik heb dit probleem in detail onderzocht, en een verrassend betaalbare oplossing voor het inschuifbare dak kassen wordt aangeboden door Cravo apparatuur Ltd..

Helaas, dit bedrijf richt zich voornamelijk op grote, commerciële schaal telers en niet residentiële kassen. Maar ze hebben geïnstalleerd intrekbare dak kassen die betrekking hebben op letterlijk tientallen hectare van gewassen, met inbegrip van avocado's in Texas, tomaten in Mexico, en alles wat die je maar kunt bedenken. Hun daken zijn gemaakt van een vezel, soort van als een commerciële-grade toonde gordijn, waardoor ze eenvoudig kunnen worden geopend en gesloten met behulp van een systeem van kabels. Ze niet luchtdichte, zodat er in de noordelijke Verenigde Staten of Canada, een andere oplossing nodig is in de wintermaanden.

In de komende twee jaar zul je me veel meer redactionele inspanning gericht op tuinieren en voedselproductie te zien. Ik ben gekomen om te beseffen dat de enige zekere manier om echt schoon voedsel te produceren om te groeien-het-zelf. Alleen dan kun je 100% zeker van wat er in dat voedsel.

Ik ben van plan om teeltsystemen, hydrocultuur systemen, aquacultuur systemen (die produceren vissen en planten, samen) en broeikasgassen oplossingen te onderzoeken.

Ik ben ook gaan te voeren lab tests op inlandse produceren om te zien enkel hoe schoon kunnen we deze gewassen met behulp van schoon goed water en bodems die nooit bespoten met chemische pesticiden of herbiciden.

Het uiteindelijke doel van dit is om te leren en te delen zo veel mogelijk informatie over hoe u kunt gemakkelijk uw eigen eten kweken terwijl het zo eenvoudig mogelijk. I be using bodemverbeteraars zoals kelp, mest en compost. Dit zal allemaal worden gedaan op de camera en gepresenteerd in een serie van educatieve video's gepost online gratis.

Tot dan, zorg om het land van oorsprong van de levensmiddelen die u koopt. Om aan de veilige kant, te voorkomen dat iets gegroeid in China. Of als u voedsel gegroeid in China eet, vragen de verpakker / fabrikant voor lab testresultaten om te controleren of het is schoon.

Link: Samsung Galaxy Opmerking 8 wordt gefilterd naar een dag van MWC

No comments:

Post a Comment