Thursday, February 28, 2013

Studie: Advance borstkanker steeds vaker voor bij jongere...

ST. LOUIS, mo (KMOX)-een chirurg lokale borst zegt dat ze niet verrast om te zien een toename van de meest ernstige vorm van kanker bij vrouwen in decennia.

Nieuwe onderzoek vindt bijna een verdrievoudiging van gevorderde of metastatische borstkanker kanker bij vrouwen leeftijden 25 tot en met 39 tussen 1976 en 2009.

"Het maakt een beetje van intuïtieve gevoel," zei Dr. Teresa Schwartz, een chirurg borst in St. Louis University Hospital.

"Deze oudere vrouw zijn allemaal krijgen van mammogrammen, dus het is een stuk makkelijker om iets te halen in een eerder stadium."

Dr. Schwartz zegt jongere vrouwen die niet over een sterke familiegeschiedenis voor kanker van de borst beschikken niet krijgen gecontroleerd op een regelmatige basis en meestal niet een mammogram tot leeftijd veertig zal krijgen. Dus vrouwen die borstkanker voor de leeftijd van veertig krijgen zal waarschijnlijk niet weten, en het zal niet krijgen gevangen in een eerder stadium.

Dr. Schwartz stokken met de richtsnoeren zeggen ze zien "weinig voordeel voor vrouwen zonder specifieke medische geschiedenis bij het verkrijgen van een mammogram vóór de leeftijd van veertig." Ze zegt dat tenzij u merken iets zorgelijk voor dan is er niet hoeft te ondergaan van een mammogram.

Via: Wanneer de krankzinnige het asiel uitvoert

No comments:

Post a Comment