Tuesday, February 26, 2013

FDA Alert: Maxiloss gewicht geavanceerde gelcapsules: herinneren... - Drugs.com

PROBLEEM: Olaax Corp aangekondigd een landelijk terugroepen van het bedrijf voedingssupplement verkocht onder de merknaam Maxiloss gewicht geavanceerde gelcapsules naar het gebruikersniveau, omdat het Maxiloss gewicht Advanced product bevatten Sibutramine FDA testen gevonden. Sibutramine was een eerder goedgekeurde gereguleerde stof voor de behandeling van obesitas, dat is verwijderd uit de Amerikaanse markt in oktober 2010 om redenen van veiligheid, waardoor dit product een niet-goedgekeurde nieuwe drug.

Sibutramine is bekend dat aanzienlijke verhoging van de bloeddruk en/of hartslag bij sommige patiënten en een aanzienlijke risico kan opleveren voor patiënten met een geschiedenis van kransslagaderziekte, congestief hartfalen, aritmieën of lijn. Sibutramine is ingetrokken van U.S marketplace. Het actieve drug ingrediënt wordt niet vermeld op het etiket voor deze producten.

Het rappel bevat alle authentieke lotnummers en bekend als nagemaakte lotnummers van authentieke percelen. Alle soorten verpakkingen die verschillen van zijn vervalste vermeld. Lotnummers die niet vermeld zijn nagemaakte en zijn ook voor terugname.

ACHTERGROND: Maxiloss gewicht geavanceerde gelcapsules wordt gebracht als een natuurlijke kruid voor gewichtsverlies. Het product is verpakt in een groene of blauwe doos met 3 X 12 blisterverpakkingen per vak en beren "partijnummer: 001". Het product werd verkocht aan distributeurs landelijk en bekende-to-be valse versies worden verkocht op verschillende online sites. Dit product werd verspreid landelijk in de VS vanaf januari 2011 tot en met November 2012.

AANBEVELING: Consumenten met vragen ten aanzien van deze terugroeping kunnen contact opnemen met Olaax Corporation op 1-863-648-9581, maandag tot vrijdag, 9 h 00 uur tot 5:30 pm, EST. consumenten moeten contact opnemen met hun arts of zorgverlener als zij hebben problemen die kunnen worden gerelateerd aan het nemen van dit product drug ondervonden.

No comments:

Post a Comment