Sunday, March 10, 2013

Bikini Bootcamp

Met de zomer komen, zijn velen van ons zich te concentreren op hoe we gaan om te kijken naar het strand of het zwembad. Er is een heleboel geld worden gemaakt off van voorjaar dieetboeken en elk jaar, zijn we belegerd met de meest recente plannen waarmee we dat bikini lichaam die wij altijd al wilde krijgen.  (Editor's Note: beoordeling geschreven door gewicht Ladder vrouw) Het belangrijkste probleem met veel van deze titels is dat ze niet op gezond gewichtsverlies gericht en dat gewicht heeft de neiging om terug op kruipen zodra u stopt met het dieet. Dit boek belooft resultaten in slechts twee weken, en dat onze radarsystemen meteen verrekend. Terwijl u heel wat gewicht in slechts twee weken verliezen kunt, de meerderheid van het gaat om water gewicht en dit een vals gevoel van hoop kan geven aan lijners en werk te ontsporen ze eigenlijk van het dieet wanneer dat water gewicht terug komt.

Hoewel er sommige zeer goede tips in het boek, zoals het eten van de juiste soort vetten en zich te concentreren op levensmiddelen die de voeding moet u krijgen gezonde, bevatten is de één belangrijke tekortkoming dat er een enorme inzet voor uitoefening. Voor vele dieters die gewoon aan de slag gaat de twee uur durende dagelijkse minimum inzet om gewoon te moeilijk te bereiken. Dit kan leiden tot het gevoel als een mislukking en in plaats van op weg naar het verkrijgen van gezond te blijven en het verliezen van gewicht, veel mensen kunnen gewoon opgeven.

Meer dan 75 recepten worden aangeboden en de meeste zijn heerlijk en goed uitgebalanceerd. De oefening plan is eigenlijk heel redelijk, maar de tijd inzet vereist is een groot nadeel. De oefeningen in en van zichzelf zijn niet vreselijk moeilijk, maar het is het enorme bedrag dat een heleboel mensen af van het programma kan veranderen. Sommige mensen gewoon niet dat niveau van activiteit, vooral als ze zijn net beginnen uit.

Ons grootste probleem met dit dieet is de belofte dat je klaar in twee weken zult. Het duurt veel langer dan die om gewicht op een gezonde manier te verliezen, en tenzij je alleen wil verliezen 5 tot 10 pond, dit dieet zullen vrij ontmoedigend. Dat en het feit dat de eis van twee uur oefening is eigenlijk soort van verdoezeld, voldeden aan het hele boek wat het zou zijn geweest.

Hoewel het bevat gezonde recepten en enkele geweldige advies over veranderingen in levensstijl, niet kunnen we gewoon aanraden dit boek als een gezonde manier om gewicht te verliezen. Als je in het voor de lange termijn en u een extra twee uur per dag hebt, kan dit de perfecte voeding voor u worden. Maar u zult moeten om te gaan met de juiste verwachtingen en beseffen dat Rome niet gebouwd in een dag en als u goed uitzien in uw bikini wilt, het duurt een beetje langer dan 2 weken. Dat gezegd hebbende, er is wat nuttige informatie en als je met de juiste denkrichting, dit dieet kan eigenlijk werken voor jou.

No comments:

Post a Comment