Friday, March 15, 2013

Bij de beslissing dieet grenzen, onderzoeken urinezuur bedragen - renale en urologie Media

High-protein voedingsmiddelen gestegen graden van purines die tot een breedte van jicht bijdragen kunnen. Verscheidene artikelen over het verband tussen chronische hebben gemeld en jicht kidney disease (CKD) met behulp van gegevens die zijn verzameld uit verschillende delen van de nationale gezondheid en voeding onderzoek Survey (NHANES). Onlangs, een groep onderzoekers onlangs gericht op het verband tussen CKD en jicht met behulp van de NHANES gegevens uit 1988-1994 en 2007-2010 (Semin artritis Rheum 2013; gepost online voor afdrukken). Terwijl de laatste was samengesteld uit 10,814 onderwerpen, de voormalige cohort opgenomen een complete van 15,132 onderwerpen. Naar schatting glomerulaire filtratie tarief (eGFR) negatief was in verband met leeftijd, albuminurie, serum de kristallen en frequentie van hyperurikemie, hoge bloeddruk en diabetes mellitus. Gebruik van diureticum en jicht geneeskunde gestegen met lagere eGFR. Aangezien de laatste 3,7% was de prevalentie van jicht in de voormalige cohort 2,7%. De verbinding tussen eGFR en albuminurie met hyperurikemie en jicht waren stabiel. Personen in de beste eGFR groep had een verhoogde prevalentie van jicht, en elke 10 mL/min/1.73m2 escalatie in eGFR gekoppeld met een 10% verminderd prevalentie van jicht. Macroalbuminuria gecorreleerd met een tweeledig verhoogde frequentie van jicht. Jicht is aangesloten om te helpen gezondheid omdat •Uraat goedkeuring door de vervoerder van de GLUT9 in het proximale renale zaadvormende gebeurt (huidige Opin Rheumatol 2012; 24:127-131). Verhoogde jicht risico kan verschijnen van genetische variaties in het SLC2A9-gen die zijn gekoppeld aan de GLUT9 transporter, die niet alleen •Uraat draagt maar in toevoeging glucose en fructose. URAT1 is nog een andere vervoerder vooral verband met het vervoer van de kristallen in de nieren, maar genetische mutaties in GLUT9 des te opmerkelijker effecten op assimilatie van •Uraat dan URAT1. Hoewel onderzoek blijft noodzakelijk om te beoordelen of de verbinding tussen hyperurikemie en jicht met Cementovenstof is gewoon oereenstemming of oorzakelijke, diëtisten werken met CKD mensen gewoonlijk zelf vinden kunnen nutritional richtsnoeren gekoppeld aan jicht beheer. Jicht kan worden bevorderd door een aantal factoren dieet. Exogene purine inname kan produceren jicht vlammen als gevolg van de verbranding van kcalorie van purines aan de kristallen (Adv chronische nier Dis 2012; 19:392-397). Meeste high-protein voedingsmiddelen zijn verhoogde niveaus van purines die een fonkeling jicht kunnen onderschrijven. Een extreem hoog in eiwit en vet met zeer weinig koolhydraten eten plan kan ketogenese, die bekend staat als een inhibitor van de omwenteling van de kristallen excretie induceren. Een andere Inhibitor van de omwenteling van de kristallen uitscheiding is verhoogde lactaat niveaus, die vaak wordt veroorzaakt door de consumptie van alcohol. De kwestie is ook nog verergerd door de geraffineerde suiker door de toename van dieet fructose. De stofwisseling van fructose stimuleert de conversie van adenine moleculen binnen ATP naar de kristallen. Veel strategieën voor jicht beheer nadruk hoofdzakelijk op het beperkte aantal purine inname. Dierlijke eiwitten en plantaardige eiwitten van bonen hebben redelijke hoeveelheden van purine inhoud; meestal zijn de beste purine inhoud voedingsmiddelen afgeleid van orgaanvlees. Na de normale dieet toelage aanbevolen voor eiwitinname van 0,8 g/kg lichaamsgewicht zal zeer waarschijnlijk niet buitensporig exogene purine middelen verschaffen met betrekking tot een jicht flare irriteren. Met betrekking tot alcoholgebruik, bier is het meest belastend voor hyperurikemie omdat niet alleen verhoogde lactaat niveaus worden gestimuleerd door de alcohol, maar in tegenstelling tot wijn en moeilijker sterke drank, bier functies een aanzienlijke calciumguanosine inhoud als gevolg van gist. Wijn inname zou de veiligste vorm van alcohol, omdat het niet overeenkomt met de inhoud van de purine van bier, noch het alcoholgehalte van likeuren. Ernstige ketogeen dieet moeten worden beperkt als patiënten Toon jicht en hyperurikemie vlammen, maar koolhydraatarme diëten die geen hoge mate van ketose aanleiding lijken te zijn veilig als goed gecontroleerd en worden nauw gevolgd door verlies van het gewicht. Omdat de meeste mensen westelijke diëten consumeren niet vaak ernstige inname van eiwit of drank die aanzienlijk vergroot risico hyperurikemie of jicht vertonen, kan de absorptie van fructose een nog belangrijker doel van behandeling, ervan uitgaande dat sterke genetische factoren zijn nu onderzocht worden. Veel studies hebben in het bijzonder gericht op de absorptie van suiker, gezoet dranken en serum urinezuur niveaus. De resultaten op dit moment hebben gevonden banden tussen suiker gezoete drank inname en verhoogde urinezuur niveaus naast toegenomen urinezuur niveaus en verhoogde bloeddruk, echter de directe vereniging van suiker gezoete producten tot verhoogde bloeddruk moet meer bewijs op dit moment (J Hum Hypertens 2012; gepost online voor afdrukken). Gezien deze informatie in de situatie van Cementovenstof, verschillende conclusies kunnen worden afgeleid. Hyperurikemie moet worden aangetoond dat zij een oorzakelijke factor in eliminatie daling, maar de aanwezigheid van hyperurikemie en jicht is een risicofactor voor daling. De ingrediënten die kunnen verhogen risico op jicht flaresa'namely zeer-eiwitrijke diëten, overmatig alcohol hoofdzakelijk uit bier en buitensporige fructose intakea'are ook nutritionele factoren die verdere verwijdering kunnen bevorderen afname van mensen die CKD niveaus 3-5 hebben. Inname van exorbitante fructose kan verergeren bloedsuiker krijgen een greep op in diabetische mensen die verdere daling van de nier kan bevorderen. Vandaar, wanneer u werkt met CKD individuen, urinezuur niveaus moeten worden onderzocht bij het bepalen van welke dieet regels om voorrang te geven.

Via: Wanneer kinderen meer uitoefenen, hun kwaliteiten te kunnen stijgen

No comments:

Post a Comment