Wednesday, March 13, 2013

Bijwerkingen: Hoe beïnvloedde de Thriller (recept) Drug-van brandstof voorzien...

At tenminste dat is wat de critici aanbevelen voor de gedraaide nieuwe film van regisseur Steven Soderbergh, starring Channing Tatum, Jude Law en Rooney Mara.

Effecten centra op Mara's karakter, Emily, die zichzelf depressie lijden vindt wanneer haar man (Tatum) is vrijgelaten uit de gevangenis. De dichter Emily huwelijk krijgt normaliteit, depressief en onvoorspelbaar ze wordt-resulterend in sommige echt verrassend en gewelddadige gevolgen, met name voor de jonge dokter (wet) toegewezen aan haar behandeling.

Aan de vooravond van zijn in afwachting van uittreding uit Hollywood film, is Soderbergh al op heel de scheur, kruising uit één genre na de andere op zijn "To-Do" lijst. Met bijwerkingen, de directeur "psychologische thriller" kunt afvinken, maar was de moeite waard om helemaal aan te pakken?

"[Bijwerkingen] is geweldig, en het is vermakelijk, maar een groot deel van het plezier van het kijken het komt uit de deken onder u teruggetrokken hebben. Als Soderbergh maakt goed op zijn dreiging met pensioen te gaan, bijwerkingen herinnert ons aan wat wij zullen ontbrekende... "

"Soderbergh kwam, zag hij, veroverde hij, en nu hij beweegt op. Rooney Mara prestaties is instrumentaal... [Maar] Sommige mensen, een hinderlaag gelokt door de laatste 10 minuten, zal kunnen denken, 'Wat een lading van crap'."

"Jude Law, die stond in [Steven Soderbergh's] besmetting, opdrachten ook aandacht hier, maar het is soms moeilijk om naar te kijken zijn karakter zo onbaatzuchtig zelf dieper graven in een gat waaruit het zal zeer moeilijk te komen... De filmmakers gooien ten minste één plot-twist sucker-punch te veel, waardoor de viewer met een 'Oh, kom op' reactie op de hele film. "

"De directeur die kwam naar het veld met Sex, Lies, en videoband verlaat met seks en ligt schot op video, nog steeds ons verrassen met de verhalen die hij vertelt en de verhalen verborgen in hen."

"De film respecteert een viewer intelligentie, die ook als een waarschuwing dienen moet; Wees niet in een toestand van verdoving gesust. Scherp houden zal kunnen het plezier en de dreiging in deze geweldige thriller te sijpelen in je hoofd."

Heb je gezien bijwerkingen? Geef je het duimen omhoog of duimen onderaan? Bekijk de film trailer dan geef Celebuzz uw beoordeling in het commentarensectie.

Via: Baby suikerbieten en oranje salade

No comments:

Post a Comment