Sunday, March 17, 2013

Diabetes-hoorzitting verlies Link sporen BHI op aan te dringen gehoor controles, diabetesrisico... - de Herald | HeraldOnline.com

WASHINGTON, 26 februari 2013-WASHINGTON, 26 februari 2013 ben--In reactie op een recente meta-analyse verdere onthullen een verband tussen diabetes en verlies van het gehoor, de beter horen Instituut (BHI) dringt er bij mensen met diabetes te krijgen hun gehoor getest en is het aanmoedigen van anderen om erachter te komen als ze op risico voor de ontwikkeling van diabetes type 2 door het nemen van de American Diabetes Association Diabetes risico Test. BHI inspanningen komen ter erkenning van de American Diabetes Association Alert dag ® op 26 maart.  BHI is het aanbieden van een gratis, snelle en vertrouwelijke online hoorzitting controle op www.hearingcheck.org. Iedereen kan de vertrouwelijke online-enquête om te bepalen als zij moeten een uitgebreide hoorzitting test door een hoorzitting gezondheidszorg professionele nemen.

Op de vierde dinsdag van elke maart gehouden, is Alert dag ® een one-day "wake-up call" vragen van het Amerikaanse publiek op het examen risico Diabetes om erachter te komen of ze op risico zijn voor het ontwikkelen van type 2 diabetes. Alert dag weliswaar een eendaags evenement, zijn de Diabetes risico Test en de BHI hoorzitting Check beschikbaar het hele jaar door.

De Diabetes-hoorzitting gezondheid verbinding hoorzitting afhankelijk van kleine bloedvaten en zenuwen in het binnenoor. Studies hebben aangetoond dat mensen met diabetes een hoger tarief van verlies van het gehoor dan mensen zonder diabetes hebben. Hoewel de relatie tussen diabetes en verlies van het gehoor nog onderzocht is, theoretiseren onderzoekers dat na verloop van tijd, hoge bloedsuikerspiegel kunnen schade aan de bloedvaten en zenuwen in het binnenoor, verminderen het vermogen om te horen.

In een recente Japanse meta-analyse gepubliceerd in het dagboek van klinische endocrinologie en metabolisme, vonden de onderzoekers dat mensen met diabetes 2.15 keer zoveel kans als die zonder de ziekte waren tot het verlies van het gehoor hebben. Verrassend, toen uitgesplitst per leeftijd, was de jongere groep groter risico. De resultaten toonden aan dat deze 60 en jonger met diabetes 2.61 keer meer kans op verlies van het gehoor, terwijl het risico voor die oudere dan 60 1.58 maal hoger was waren. De meta-analyse gekeken naar 13 eerdere studies — gepubliceerd tussen 1977 en 2011 — die onderzocht het verband tussen diabetes en verlies van het gehoor.

Volgens Professor Hirohito Sone, Department of Internal Medicine, Niigata University School of Medicine, Niigata, Japan: "onze bevindingen ondersteunen routine hoorzitting vertoningen voor mensen met diabetes beginnen op een jongere leeftijd dan voor mensen zonder de ziekte. Vanuit een preventieve gezondheidszorg perspectief is dit zeer belangrijk omdat we weten dat wanneer onbehandeld, verlies van het gehoor kan verergeren en misschien zelfs leiden tot andere gezondheidsproblemen, zoals depressie en dementie, de diabetes last nog groter te maken."

Evenzo, onderzoek suggereert ook dat mensen door diabetes onder controle te houden, kan helpen minimaliseren potentiële diabetes-gerelateerde gehoorschade. Onderzoekers in Henry Ford Hospital in Detroit vonden dat vrouwen tussen de leeftijd van 60 tot 75 met well-controlled diabetes hadden beter horen dan vrouwen waarvan diabetes werd slecht bestuurd.

"Een zekere mate van gehoorverlies is gemeenschappelijk met veroudering, maar het wordt vaak versneld bij patiënten met diabetes, vooral als bloed glucose niveaus zijn niet wordt gecontroleerd," zei hogere studieauteur Kathleen L. Yaremchuk, M.D., voorzitter van de afdeling KNO-hoofd en nek operatie in het ziekenhuis van Henry Ford in Detroit.

"Onze studie echt wijst op het belang van de patiënten hun diabetes controle en aandacht te besteden aan hun gezondheid hoorzitting."

In tegenstelling tot oogonderzoeken, hoorzitting gezondheid onderzoeken zijn vaak over het hoofd in de routine regime van de zorg voor mensen met diabetes, ondanks het feit dat de overgrote meerderheid van mensen met gehoorverlies gehoorapparaten kan profiteren. In feite, bijna alle van de 400 mensen die onderging hoorzitting tests op de American Diabetes Association EXPO in Portland, Oregon vorig jaar gezegd dat zij nooit een arts aanbeveling voor een hoorzitting test had ontvangen. Nog werden meer dan de helft van deze 400 personen gevonden om het verlies van het gehoor hebben. En bijna alle van hen zei dat ze wist niet dat gehoorverlies geassocieerd met diabetes wordt.

Voor meer informatie over diabetes en verlies van het gehoor en hoe hoorapparaten voor hardhorigen kan helpen, bezoek http://www.diabetes.org/living-with-diabetes/seniors/hearing-loss/. Meer over gehoorverlies en gehoorapparaten leven-liefhebbende Gen-Xers en baby boomers moeten age-related gehoorverlies serieus nemen als zij willen zowel sociaal en cognitief als fysiek actief te blijven.

Onderzoek toont niet alleen aan dat gehoorverlies geassocieerd met diabetes en andere chronische ziekten wordt, maar wanneer onbehandeld, gehoorverlies nadelige invloed op levenskwaliteit, winsten en fysieke en emotionele welzijn.

Gelukkig, de overgrote meerderheid van mensen met gehoorverlies kan profiteren van gehoorapparaten. Acht van de tien hoortoestel gebruikers zeggen ze zijn tevreden met de veranderingen die hebben plaatsgevonden in hun leven specifiek als gevolg van hun hoorapparaten voor hardhorigen — van hoe ze zich over zichzelf naar voelen de gehoorapparaten positieve effecten hebben op hun sociale en werk leven.

In feite tonen studies aan dat wanneer mensen met zelfs milde gehoorverlies gehoorapparaten gebruikt, ze hun baanprestaties verbeteren verhogen van hun verdienend potentieel, hun communicatievaardigheden verbeteren, hun professionele en interpersoonlijke relaties, en depressie afwenden.

Hedendaagse gehoorapparaten combineren hoogwaardige technologie en stijl met duurzaamheid en gemak-of-gebruik, overstijgen het ouderwetse idee dat een voorwaarde zo gewoon als het verlies van het gehoor iets is te verbergen. De opties zijn zo gevarieerd, in feite, dat er een aantrekkelijke oplossing voor zowat iedereen is. Ontwerpers bieden stijlen die een beroep op de mode-bewuste, de trendsetter, de radiohit, het intellectuele doen, de actieve sport liefhebber, de voorzichtige grootmoeder, de romantische, de weekend warrior en zelfs de kerel gewoon moe van ruzie met zijn vrouw en jonge geitjes over het volume van de TV.

Of ze discreet in uw oor kanaal zitten, of esthetisch wikkel rond de omtrek van uw oorschelp zoals de nieuwste mode-accessoire, versterken van vandaag high-performance gehoorapparaten leven. Ze ongegeneerd het bericht sturen: "Ik ben te jong en vol leven om te stoppen met het doen van de dingen die ik hou beste." Hedendaagse gehoorapparaten zijn in feite, de Must-Have consument elektronische #1 voor verbetering leven in 2013.

Ga naar www.betterhearing.org voor meer informatie over het verlies van het gehoor. Om de BHI hoorzitting Check, bezoek www.hearingcheck.org.

Via: Vijf voordelen van lichaam evenwicht

No comments:

Post a Comment