Sunday, March 17, 2013

Stap uit lopen om te stoppen met Diabetes hoogtepunten groeiend probleem in Hawaï - Hawaï nieuws nu

HONOLULU (HawaiiNewsNow)-vrijwilligers zijn druk bezig de laatste hand zetten op tenten en tabellen in Kapiolani Park voor morgen 'stap uit om te stoppen met lopen Diabetes.'

Ondanks alle evenementen om het bewustzijn, de getallen in Hawaï zijn onthutsend, en in de meeste gevallen zou kunnen worden voorkomen.

Darin Yokoyama is een oude pro zijn bloedsuiker te testen. Hij woont met Type 1 diabetes omdat hij een kind was. "Ik heb waarschijnlijk dit gedaan over 50 duizend keer in mijn leven. Ik doe dit 4 keer per dag en insuline wordt genomen 3 keer per dag en ik heb hiervoor al 35 jaar nu."

Darin heeft om dit te doen omdat Type 1 diabetes erfelijk en ongeneeslijke is. Type 2, aan de andere kant, is te voorkomen met een gezonde levensstijl.

"Kunnen worden voorkomen als mensen de waarschuwingssignalen zien" zegt Yokoyama. "Bekijk hun dieet, oefening en hun gewicht letten."

Ongeveer 3 - duizend mensen worden verwacht voor morgen tijdens de wandeling. Dat is een groot aantal, maar klein in vergelijking met hoe veel mensen Diabetes in Hawaï hebben. Volgens Leslie Lam, de Amerikaanse vereniging van de Diabetes van Hawaii uitvoerend directeur, "113 - duizend mensen hebben Diabetes in Hawaï en 28 duizend worden bedreigd en ze weet het niet eens. Als de trends zich doorzetten, zullen één van de 2 keiki in de toekomst op risico dus we willen om ze te onderwijzen."

Er is enorme vooruitgang in de strijd tegen Diabetes sinds darin werd gediagnosticeerd in de jaren 70. Ze hadden zelfs geen bloed suiker meter terug dan, en de naald was een stuk groter.

De eerste stap is om te leren als je een van die leven met diabetes, of in gevaar, die niet weet het krijgen getest.

Leeftijd, bloeddruk, familiegeschiedenis, lichaamsbeweging en gewicht zijn de grote risicofactoren. U kunt een gratis risico test nemen bij deze verbinding.

Join ons als we verhogen diabetes bewustzijn en fondsen ter ondersteuning van de 26 miljoen mensen in de Verenigde Staten die diabetes hebben, en met name de 113.000 leven met diabetes hier in Hawaï.

Nadat de levendige 2.3 mijl lopen rond Queen Kapiolani Park, bezoek onze gezondheid eerlijke en keiki tenten terwijl u geniet van entertainment verzorgd door de vele lokale kunstenaars die hun stem in de strijd tegen diabetes lenen.

Via: Private gevangenissen: de meer Amerikanen ze zetten achter de tralies hoe meer geld ze maken

No comments:

Post a Comment