Sunday, March 10, 2013

Afvallen zonder dieet: Kies laag vet voedsel

Onderzoekers die 33 proeven in Amerika, Nieuw-Zeeland en Europa onderzocht ontdekt dat u kunt maximaal 3,5 pond verliezen, uw taille slank en op slechte cholesterol bezuinigen door het doen van een eenvoudig ding... kiezen laag vet voedsel.

Terwijl u zal niet de meer dramatische resultaten die toen op een dieet kunt zien, kunt u gewicht verliezen zonder echt proberen om door gewoon vette voedingsmiddelen voor lagere vet opties vervangen of verminderen van uw inname.

Het tweede stuk van goed nieuws is dat de resultaten moeten in overeenstemming zijn als je gewoon een manier om te eten van minder vet voedsel op een manier die u voor het leven blijven kunt vinden. Het betekent kiezen voor magere melk, magere yoghurt en verminderen van de hoeveelheid vet snacks zoals chips en cake die je eet.

In de bovenstaande studies, de onderzoekers specifiek gekeken naar mensen die waren kappen van vet, maar waren nog steeds een normale hoeveelheid voedsel consumeren zoals hun bedoeling was niet om gewicht te verliezen. Nog afvallen die ze deden, met deelnemers zelfs hun gewicht laag te houden gedurende ten minste zeven jaar.

"De gewichtsvermindering als mensen minder vet aten was opmerkelijk consistente – zagen wij het in bijna elke proef," zegt Lee Hooper van de medische faculteit van de Universiteit van East Anglia. "Degenen die meer op vet omgehakt verloren meer gewicht.

De herziening werd in opdracht van de wie is voeding begeleiding Expert Advisory Group (NUGAG) in reactie op het feit dat meer dan de helft van de Europeanen zwaarlijvig zijn of overgewicht terwijl in Amerika meer dan 35% van de volwassenen en bijna 17% van de kinderen zijn aangemerkt als zwaarlijvig.

Gepubliceerd in het British Medical Journal, toonden de resultaten aan dat het eten van minder vet helpt te verminderen lichaamsgewicht door 3.5pounds (1.6 kg), BMI verminderen door 0.56 kg/m² en verminderen de taille 0.5 cm.

Ook vonden de onderzoekers dat minder vet eten bijgedragen aan het stimuleren van kleine, maar significante vermindering van de cholesterol en de bloeddruk.

Een kleine verandering in dieet kan als zodanig potentieel helpen om sommige van de risicofactoren voor overgewicht zoals hart-en vaatziekten. Meer dan 17 miljoen mensen wereldwijd sterven aan lijnen, hart-en vaatziekten en andere cardiovasculaire ziekten, zegt de WHO.

Via: Komeet Pan-Starr vanavond zichtbaar met het blote oog

No comments:

Post a Comment