Saturday, May 4, 2013

4 Manieren om te stoppen overeten

Proberen om in kaart te brengen een nieuwe gezondheidsplan kunnen moeilijk, vooral als je gewend bent aan de overeten op een regelmatige basis. Velen van ons beseffen niet eens hoeveel we eten en hoe dit kan invloed hebben op ons lichaam. De sleutel tot het verlies van het gewicht is de eenvoudige formule van calorieën in - calorieën verbrand. Als u te veel calorieën neemt, gaat je gewoon niet om gewicht te verliezen de gezonde manier.

Leren hoe het niet te veel eten kan een moeilijk proces, zijn vooral als u zijn gebruikt om het voor vele jaren. Je maag is vrij veel opgeleid dat het moet een vast bedrag van voedsel en wanneer het niet dat bedrag krijgen, het stuurt signalen naar je hersenen dat je honger.

Om te stoppen overeten, zul je moeten een proces met een paar verschillende technieken gebruiken. Het kan een tijdje duren om te volledig omscholing zelf, maar het is mogelijk. Don't get ontmoedigd en houden vooruit, zelfs als u uiteindelijk eraf vallen de wagen. Het is alleen een ramp als je niet terug op.

Laten we eens kijken naar een paar manieren dat je trainen jezelf beginnen kunt om te voorkomen dat overeten.  Persoonlijk, ik ging met 1-3, totdat ik mijn dieet had bedacht en zelfs nu blijven vertrouwen op nummer 2.

Vergeet niet om te melden wat je drinkt ook. Soms is gewoon zien alles op papier genoeg om je realiseren hoeveel je eet. Praat met uw arts of voedingsdeskundige om te zien hoeveel calorieën je echt nodig hebt, en vergelijk de twee. De kansen zijn, bent u waarschijnlijk verbruiken meer calorieën dan je dacht.

Zelfs als het alleen voor uw maaltijd en niet de rest van uw familie, hebben studies aangetoond dat kleinere platen echt mogen helpen als het gaat om gewichtsverlies. Eet alleen wat op die plaat en vermijd gaan terug voor seconden. Je krijgt dat geestelijke gevoel van je bord hebben uitgeschakeld zal, maar het met veel minder voedsel dan krijg je normaal gesproken. Als u problemen met gedeelte controle ondervindt, kan deze techniek echt het verschil maken.

Het is moeilijk om te weten hoe groot een deel moet zijn en hebben een voedsel schaal rond echt maakt het gemakkelijker. De kansen zijn, wat je dacht was een portie is waarschijnlijk dichter bij twee. Het kan lijken een beetje frustrerend en vrij een beetje gek op eerst af te wegen van alles wat die je eet, maar na de eerste week of zo het oude hoed zal worden.

In sommige gevallen, wordt overeten geactiveerd door het gevoel van beroofd. In plaats van al uw favoriete voedsel cold turkey stoppen met jezelf toestaat te eten ze, maar in veel kleinere hoeveelheden. Als dit nog steeds een probleem is, probeer deze voedingsmiddelen te vervangen door soortgelijke versies die lager in calorieën is. Er zijn nieuwe snacks die zijn verpakt in 100 calorieën packs die zeer vergelijkbaar met populaire desserts zijn en dit kunnen echt helpen in deze situatie.

No comments:

Post a Comment