Tuesday, May 7, 2013

Saint Tropez dieet door Apostolos Pappas, PhD.

Het dieet van de Saint Tropez heeft billijk aandeel van de pers, waarschijnlijk vanwege het feit dat het is een andere een van de diëten die beweert dat het eten van de juiste voeding zal uw lichaam doen al het werk zodat u niet te hoeft gekregen. Maar is dat de eis geworteld in wetenschappelijke feiten? De auteur maakt deze vordering en produceert sommige interessant onderzoek als u wilt dat een back-up.

Het belangrijkste uitgangspunt van het boek is dat je door het combineren van Omega-3 vetzuren met voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A kan jumpstart uw lichaam en krijgen om vet te verbranden efficiënter. Het enige voedsel dat zijn niet toegestaan op het dieet zijn brood en pasta, dus als je een fan van koolhydraten, deze kan een beetje moeilijk voor je. Het bevordert het eten van meer groenten en fruit, het vermijden van slechte vetten zoals Omega 6 vetten en verhoging van het bedrag van gezond vet in uw dieet. Kortom, het boek is het bevorderen van het mediterrane dieet een beetje anders, die heeft bewezen effectief, ten minste in combinatie met de oefening.

Zo ver, dus goed, maar we graag zouden hebben gezien een paar meer studies in de voordelen van een combinatie van vitamine A met Omega 3 en sommige lange termijn resultaten voordat we zou overtuigd op de sterke punten van dit dieet. Het interessante ding is dat de oefening is niet helemaal aangemoedigd tijdens veel van het dieet fasen (het heeft vier) en zelfs na dat punt, alleen lopen wordt aangemoedigd. Terwijl dit geweldig voor enkele die hoeft niet veel is te verliezen, voor de meeste dieters gaat het worden meer van een gezamenlijke inspanning om gewicht te verliezen.

Het belangrijkste nadeel aan het dieet is dat de calorieën zeer weinig ongeveer 1400, die niet zal werken voor veel mannen of die alleen maar meer calorieën zijn hoeft te krijgen door middel van hun dag. Terwijl het voedsel suggesties solide zijn, kan het boek meer recepten en maaltijd suggesties hebben opgenomen. Er zijn een paar, maar zeker niet genoeg om te bieden verscheidenheid en een lange termijn plan voor het wijzigen van eetgewoonten.

Terwijl het boek enkele zeer interessante principes roept, waren niet we helemaal verkocht op alle voordelen. Er is een hoop hype over dit dieet, en hoewel velen het succesvolle vinden, denken wij niet dat het voor iedereen werken zal. Er is werkelijk geen substituut voor gezond voedsel keuzes te maken en het krijgen van voldoende beweging, ongeacht hoe goed een dieet claimt te zijn. Dat gezegd hebbende, het boek is zeer interessant en voedingsmiddelen die worden aanbevolen zijn vrij gezond.

Het mediterrane dieet heeft in het algemeen vele voordelen, zodat we echt niet kunnen deze een solide duim omlaag hetzij geven. Het is ergens tussenin, en dat is niet een goede plek om te worden. Als u geïnteresseerd bent in het leren van meer over de werking van Omega-3 vetzuren dan is het zeker heel interessant. Dit is een must niet lezen, maar u kan worden kunnen halen van een paar goede uiteinden van het.

Via: Peruaanse Andes korrels export met 35 procent dit jaar groeide

No comments:

Post a Comment