Friday, May 24, 2013

Scott + Scott, advocaten, LLP doet denken aan investeerders van aanstaande leiden... - GlobeNewswire (persmededeling)

NEW YORK, 24 mei 2013 GLOBE NEWSWIRE)--Op 9 mei 2013, Scott + Scott, advocaten, LLP de eerste effecten class action klacht ingediend tegen Ventrus Biosciences, Inc. ("Ventrus" of de "vennootschap") namens de vermeende klasse van beleggers die aangeschaft of anderszins verworven Ventrus gewone aandelen (Nasdaq: VTUS) tussen 17 December 2010 en inclusieve (de "Class-Period"), 25 juni 2012. De actie, in behandeling in de United States District Court voor de Southern District van New York, beoogt rechtsmiddelen onder de Securities Exchange Act van 1934.

Beleggers die Ventrus gewone aandelen gekocht tijdens de Class-Period en wensen om te dienen als een leiding eiser in de actie moeten verplaatsen het Hof niet later dan 8 juli 2013. Een lid van de klasse investeerder het Hof om te dienen als lood eiser door de raadsman van zijn keuze kunnen verplaatsen, of kunt niets doen en blijven een afwezig klasse lid in de rechtszaak tegen Ventrus. Als u wenst te bekijken van de class action klacht tegen Ventrus, bespreken van deze actie, of vragen hebt over deze verklaring of uw rechten, kunt u contact opnemen met Scott + Scott (scottlaw@scott-scott.com, (800) 404-7770, (860) 537-5537) of Scott + Scott de website voor meer informatie: http://www.scott-scott.com.

Gebaseerd in New York, New York, Ventrus is een ontwikkeling fase farmaceutische bedrijf dat is gericht op het late stadium geneesmiddelen voor de behandeling van gastro-intestinale stoornissen, specifiek aambeien, anale kloven en fecale incontinentie. Ventrus voorsprong producten zijn actuele behandelingen voor aambeien, die gericht zijn op een specifieke serotonine-receptor.

De effecten-class-action kosten die, in de Class-Period, Ventrus misleid beleggers betreffende het bedrijf lood product iferanserin (VEN 309) ("VEN 309"). VEN 309 beschreven Ventrus als een nieuwe chemische entiteit voor de actuele behandeling van symptomatische interne aambeien. De onderneming verklaarde dat in zeven klinische studies van 1993 tot 2003, VEN 309 aangetoond goed verdraagbaarheid en geen ernstige ongewenste voorvallen terwijl statistisch significante verbeteringen in bloeden, jeuk en pijn wordt weergegeven.

In het bijzonder tijdens de Class-Period aangeprezen Ventrus dat het was in frequente en voortdurende communicatie met de FDA, die klinische eindpunten voor de proef VEN 309 had afgesproken door de FDA en dat de voorafgaande resultaten van fase II proeven van VEN 309 aangetoond klinische werkzaamheid van het product. Het bedrijf vertegenwoordigd zijn voorafgaande fase IIb studies in Duitsland als bewijs van VEN 309 werkzaamheid en als ondersteuning voor de beweringen dat de FDA goedkeuring zou worden bereikt. Deze valse en misleidende verklaringen kunstmatig opgeblazen, gehandhaafd en verhoogd de prijs van Ventrus gewone aandelen, die verhandeld zo hoog van $20,25 tijdens de Class-Period.

Op 25 juni 2012 geschokt Ventrus de markt dat verstrekt een persbericht aangekondigd dat VEN 309 niet zijn fase III trial voordat de FDA en dat het bedrijf plotseling zou verlaten verdere ontwikkeling van VEN 309, met inbegrip van elke verdere poging om FDA goedkeuring te verkrijgen. In reactie op dit nieuws kelderden de prijs van Ventrus gewone aandelen meer dan 50% – te $5.02 per aandeel op 25 juni 2012, wat resulteert in miljoenen dollars aan verliezen aan Ventrus aandeelhouders.

Scott + Scott heeft aanzienlijke ervaring in vervolgende belangrijke effecten, antitrust, en de werknemer pensioen plan acties in de Verenigde Staten. De onderneming vertegenwoordigt pensioenfondsen, stichtingen, personen en andere entiteiten wereldwijd.

1 comment:


  1. www .bolavita. site Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    ReplyDelete