Friday, May 24, 2013

Vraag uw arts: zal mijn pijn gordelroos ooit verdwijnen? -Daily Mail.

Voor de afgelopen drie jaar, heb ik last vanwege gordelroos pijn. Het heeft een invloed op mijn schouders en de bovenkant van je hoofd, en soms zou zeer pijnlijk. Enige tijd terug, was ik vertelde er leek geen behandeling of behandeling voor de voorwaarde. Is dit nog steeds het resultaat?

Gordelroos veroorzaakt een pijnlijke, rode uitslag aan één zijde van het lichaam, meestal de borst en buik, hoewel elk gebied wordt meestal beïnvloed.

De voorwaarde wordt gestart met behulp van een tintelingen of branden ervaren dat vordert snel aan uw pijnlijke, rode huiduitslag, waarvan uitbreekt in jeukende blaasjes.

Een hele aflevering meestal duurt met betrekking tot tussen de twee maand en wordt geactiveerd met hetzelfde virus dat waterpokken factoren — dat herpes varicella - zostervirus.

Iedereen die zich gordelroos ontwikkelt kan hebben geleden van waterpokken in de kindertijd — het herpesvirus is vervolgens opgesloten door uw immuun systeem in sensoren weefsel.

Echter, wanneer de immuniteit proces wordt verzwakt in volwassenheid, misschien door een andere ziekte of gewoon vanwege leeftijd, zal het virus zijn langdurige gevangenisstraf naast de symptomen triggers ontsnappen.

Dit gebeurt een in vier van ons over de leeftijd van 50 (het is minder vaak voor bij jongere mensen). Verwacht, lijkt het meestal gewoon het eens.

Het probleem is dat zelfs nadat de uitslag is vastgesteld (hoewel vaak met sommige littekens voor de site), tot een op de vijf patiënten pijn in de markt voor maanden, zelfs een lange tijd ervaringen, waardoor aanzienlijke lijden.

Genaamd postherpetic neuralgie, is het ingesteld op door schade aan de neurale systeem. Hoe ouder je bent op dit moment terwijl de aanval (en des te breder de ernst van de oorspronkelijke aanval), hoe groter de kans dat dit moet gebeuren.

Alle pijn klinieken en pijn controle specialisten kunnen ervaring voor de behandeling van postherpetic neuralgie hebben.

De meest voorkomende behandelingen zijn tricyclische antidepressiva en anti drugs met inbegrip van gabapentine of pregabaline.

Om te helpen contact Dr Scurr dat bestaat uit een query gezondheid, schrijven naar hem op grote gezondheid Daily Mail, 2 Derry straten, London W8 5TT en ook e-mail drmartin@dailymail. Co. usa — met inbegrip van contact gegevens.

Zijn antwoorden niet kunnen betrekking hebben op individuele gevallen en moeten worden genomen in een normale context.

In mijn werkervaring, tricyclische antidepressiva zijn de meest gunstige — dit zijn aanbevolen door artsen in veel kleinere hoeveelheden voor gordelroos pijn in vergelijking met een bedrag dat nodig is voor het aanpakken van depressieve ziekte.

En ze werken minder antidepressiva, maar eerder beperkt de pijn signalen vanwege beschadigde zenuwweefsel. Waarschijnlijk is de meest gebruikte vorm eigenlijk amitriptyline.

Als het antwoord goed is volgende de behandeling moet worden voortgezet voor een paar maanden, soms jaren, om ervoor te zorgen dat een permanente vrijstelling in de postherpetic neuralgie. De belangrijkste bijwerkingen zijn slaperigheid, uitgedroogd mond, constipatie en zelfs moeite met lezen en voorwaarden.

Ik zou helpen u om te zoeken verwijzing voor een pijn kliniek. Als huwelijksceremonie beschikbaar in uw sectie, dan een neuroloog zal worden geïnformeerd over de aanpak en uw Huisarts de relevante verwijzing maken kan.

Op nog een opmerking: een stoot gordelroos is beschikbaar op de NHS in September (in eerste instantie het wordt uitgerold naar alle leeftijd 70 en 79, en vervolgens uitgebreid zodat deze hele leeftijdsgroep kunnen worden gedekt).

De stoot wordt in licentie gegeven voor mensen ouder dan 50, dus kan je het particulier. Het verhindert gordelroos voorkomen — of als het doet voorkomen, het zal worden beschreven als een kleine aanval met een bijna nul incidentie van postherpetic neuralgie. Beste deel over het inderdaad.

Onlangs kreeg ik te horen dat ze hebben het oog voorwaarde Fuchs hoornvlies dystrophy. Mijn bedrijf is 72 en beide grote ogen zijn aangetast. Ik heb niet gekregen veel details over de toestand — zou u me van alle details voorzien?

Wat een zorg is het verplicht te voelen zo niet-ondersteunde in het geval u een aandoening hebt is dat van invloed op je gezicht.

Helaas, uw conditie is ongeneeslijke, maar de autoriteiten dat het langzaam vooruitgang — in feite, sommige gevallen helemaal niet verslechteren, en vindt een behandelingsopties beschikbaar.

De ziekte is van invloed op het hoornvlies, het duidelijke oppervlak voor het oog dat betrekking heeft op de iris en leerling.

De kromming van deze bepaalde laag richt zich de zachte op het netvlies aan de achterkant van het oog en vandaar is van essentieel belang voor de vorming op de afbeelding. Kortom, is het hoornvlies allermeest ons oog gezicht.

Het bevat geen bloedvaten, hoewel het wel zeer gevoelige zenuwuiteinden, in de toekomst die het kleinste beetje grit binnen uw oog dus pijnlijk bewijzen kan.

Het hoornvlies is meestal een complexe structuur met alle vijf lagen; terwijl de factor voor Fuchs is niet volkomen duidelijk (Hoewel genetica kan deelnemen aan een rol), lijkt het water voor de productie in de twee binnenste lagen veroorzaken.

De voorwaarde, die eerst door Oostenrijkse oogarts Ernst Fuchs rond 1906 werd genoemd, is het bijna altijd gezien bij mensen ouder dan 50.

Op uw niveau is het belangrijkste wat kan worden gedaan om te besparen en maken het meest effectief van welke visie heb je bewaard.

De eenvoudigste behandeling is meestal toe te passen een daling van de zoute ogen (u zult moeten een bepaald dat 5% natriumchloride, die bij een apotheek komen kunnen bevat). Deze aanpak deshydrateert het hoornvlies cellen, te helpen duidelijke uw overtollige water.

U kunt ook een haardroger at arm's length om te leiden van het oog, voor een gewone driewerf-dagelijkse regime uitdrogen.

Afgezien van deze opties is alleen echt andere behandeling hoornvlies transplantatie. Dit betekent dat uw hoornvlies weefsel te vervangen door een donor hoornvlies, die kan worden gedaan zoals dag chirurgie.

Volledig herstel duurt tussen één en twee jaar, maar over een individu in vijf gevallen het hele lichaam in het hoornvlies donor verwerpt.

Mijn gevoel is dat u moet worden onderzocht op jaarbasis te houden aan uw vooruitgang-meestal is het geruststellend om te documenteren deze mate van verandering en krijgen advies over welke toekomstperspectieven voor procedure.

Zoals zo vaak, sommige gesproken woorden waard duizend geschreven zijn: goede communicatie is alles en dit voor u heeft ontbroken.

Wanneer GPs voorschrijven van een medicijn voor de patiënt te blijven nemen, is het niet iets wat die de meeste mensen licht doen. Er is een scala aan factoren worden acessed — risico's van de vs. voordelen, een mogelijke botsing met een geneesmiddel die de patiënt heeft reeds genomen, en de prijs.

We moeten de opleiding en officiële hulp bij wat wij voorschrijven (zoals goed-zijnd vangnet computersysteem waarin gevaarlijke geneeskunde interacties).

Nog aan sommige patiënten lijkt het dat een selectie van aanzienlijke omvang gemaakt op basis van snel en we vast te houden zijn aan de verwezenlijking van een soort van partijlijn. Zodat ze niet lastig met zijn eigen pillen vallen.

Volledige net vorige week, een patiënt vroeg me in een bloedonderzoek — ik aangenomen dat ze wilde om te controleren dat haar cholesterol te zien als de statin uw dame was voorgeschreven sommige een paar maanden geleden was het gewenste resultaat bereiken. In feite, ze was het gevoel uitgeput en moest weten als ze bloedarmoede hadden.

Ik vroeg om de statin en stevig antwoordde ze dat ze niet had genomen, het omdat vrienden zei dat het biedt bijwerkingen.

Het is moeilijk om nooit varkenshaar, maar u moet zich realiseren dat een dergelijke reactie geeft aan niet met voldoende schat het evenwicht van de problemen en voordelen uit te leggen.

Openbare mythologie kan omschreven worden als krachtige invloed en de meeste mensen geloven hun vrienden en bovendien wat zij lezen vóór face-to-face advies van hun bijzondere GP.

Dit is de reden waarom uw arts-patiënt-relatie (en continuïteit van de zorg met een arts u kent, zoals en vertrouwt) is van vitaal belang. Dit is de reden waarom ik moeten ongerust maken over wijzigingen in de GP rol, zoals niet zorgverlening uit-van-uren, omdat het apparaat die relatie ondermijnt.

Ik zou graag denken dat ik ben het beste geplaatst om na te denken over de behoeften van mijn patiënt en verzekeringspolis voor haar gezondheid. Dit vraagt om tijd, zorg en trouw. Ik heb dat met haar — en zelfs dan ik niet, voor de mythologie over statines samen met wantrouwen van grote drug bedrijven gecompenseerd mijn macht.

Mijn patiënt bleek te hebben zeer hoge cholesterol en bovendien milde diabetes. Voordat ik zei een woord, vroeg ze om terug te keren op de statin.

Toen ontdekte ik dat ze niet noodzakelijkerwijs nam anti-malaria drugs in zakenreizen op het Indiase subcontinent. Hoeveel mensen sterven aan malaria over de hele wereld elk jaar? Twee miljoen.

Via: Wetenschappers lokaliseren meeste belangrijke genen achter dodelijke bloedkanker

1 comment:


  1. www .bolavita. site Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    ReplyDelete