Friday, May 10, 2013

Flaxseeds lager het risico van Diabetes? -Care2.com

Farmaceutische bedrijven willen profiteren van het feit dat de consumptie van bepaalde planten te lijkt verlagen van het risico van diabetes door het isoleren van deze planten actieve componenten voor gebruik en de verkoop als farmacologische gemachtigden. Hoewel niet zo winstgevend, waarom niet gewoon wij de planten zich eten?

Vlas is een plant in het bijzonder dat wordt getest. We hebben 20 jaar bekende dat hebben gemalen vlas in uw maag de piek van de suiker van het bloed van een maaltijd botte kan, maar het nooit in diabetics–until nu getest wordt. Een open label studie over het effect van lijnzaad poeder suppletie Wereld Gezondheidsorganisatie onderzoekers gepubliceerd in het beheer van diabetes.

Diabetische onderwerpen nam een eetlepel of ground flax seeds elke dag voor een maand, en, in vergelijking met de controlegroep, ervaren een aanzienlijke daling in nuchtere bloedsuikerspiegel, triglyceriden, en cholesterol, evenals het belangrijkste ding, een daling van de A1C niveau. Als iemands suikers zijn reeds goed gecontroleerd, maar kunnen er geen extra voordeel.

Hoe werkt vlas help controle bloedsuikerspiegel? Flaxseeds mogelijk verbetert insulinegevoeligheid in glucose intolerante mensen. Na 12 weken van vlas vonden onderzoekers een kleine, maar significante daling in insulineresistentie, misschien aan de daling van de oxidator stress als gevolg van de antioxidant kwaliteiten van flaxseeds gerelateerde.

De studie geprofileerd in de bovenstaande video toont een eetlepel van dagelijkse grond vlas zaden voor een maand verschijnt nuchtere bloedsuikerspiegel, triglyceriden, cholesterol en hemoglobine A1c niveaus in diabetici te verbeteren was een kleine niet-verblind, niet-gerandomiseerde studie. Wanneer op watertje sommige drug zij waren testen, zou ik nooit schrijven op basis van deze een studie, maar dit is niet een drug. Het is gewoon flaxseeds. Er zijn bijwerkingen net goed, dus zelfs als deze studie was een toevalstreffer of fraude, flaxseeds hebben andere voordelen. In het ergste geval zou het zaad nog steeds profiteren van patiënten die niet helemaal klaar of kunnen omkeren hun diabetes volledig met een plantaardig dieet.

Flaxseeds zijn calorically dichte, maar zelfs toe te voegen een half kopje van grond vlas die per dag niet tot gewichtstoename leiden mag. Wanneer 4 eetlepels per dag werden getest voor 3 maanden de vlas groep met een slankere taille dan de lijnzaad olie of controle groep eindigde. Vanwege het potentieel van raw lijnzaad te bemoeien met de schildklier functie bij hoge doses, hoewel, zou ik alleen maar aanbevelen 2 eetlepels per dag. En ik zou niet aanraden lijnzaad suppletie tijdens de zwangerschap.

De studie van lijnzaad herinnert me van de pruimen vs. Metamucil voor constipatie een, of een van die over verschillende voedingsmiddelen die toegang mogen bloedsuiker (Amla Versus Diabetes), gewicht (Fat Burning Via flavonoïden), cholesterol (gedroogde appels Versus Cholesterol) of seksuele disfunctie (watermeloen als behandeling voor erectiele dysfunctie). Ja, deze voedingsmiddelen kunnen helpen, maar waarom niet aan de wortel van het probleem en proberen om te keren de voorwaarde helemaal met een gezonder dieet over het geheel genomen?

De drie beste boeken over de omkering van type 2 diabetes met dieet verslaan Diabetes, co-auteur door mijn favoriete diëtiste, Brenda Davis, en twee van mijn medische mentoren zijn: Dr. Neal Barnard programma aan Reverse Diabetes nu en Dr. Joel Fuhrman de einde van Diabetes.

PS: Als u nog niet hebt, je kunt abonneren op mijn video's hier en Bekijk mijn volledige 2012 jaar-in-review presentatie ontwortelen de toonaangevende veroorzaakt of Death.

Verwante: Paula Deen Diabetes: een gefrituurde Drug EndorsementDo wilt u friet met dat Lipitor?Is er een veilige, caloriearm zoetstof?

Link: Linda en Charlie Bloom geestelijke gezondheid held #MentalHealthMonth...

No comments:

Post a Comment