Monday, May 13, 2013

Yourwellness Magazine volgt van jicht onderzoek en NICE richtsnoeren--Watch lijst Nieuws (persbericht).

Die omvat een nieuwe studie zeggen dat vrouwen met jicht zijn op een groter risico van hart schade, en mooie openstelling van raadpleging over de drug voor ernstige jicht, nam Yourwellness Magazine een kijkje op de ziekte, en hoe volgelingen jicht kunnen worden voorkomen.

Volgens een nieuwe studie, de details die zijn gepubliceerd voor afdrukken in de annalen van de reumatische gezondheidsproblemen, vrouwen met jicht beheren geconfronteerd met een grotere kans op hartaanvallen in vergelijking met mannen. Dus, de oproep voor de bestrijding jicht mogelijk boven ooit, en het Nationaal Instituut voor de ziektekostenverzekering en de zorg Excellence (NICE) biedt daarom onlangs geopend een raadpleging over een drug ontworpen voor ernstige jicht. De Commissie behandelde het onderzoek voor pegloticase (Krystexxa), sluiten dat de medicijnen effectief doet verlaagt het niveau van urinezuur in het bloed om een aanzienlijk deel van de cliënten met ernstige jicht, hoewel ernstige negatieve bijwerkingen van de drug en kosten maken pegloticase delen een kosteneffectieve behandelingsoptie voor de NHS wordt.

Professor Carole Longson, directeur voor de gezondheid technologie evaluatie hart in NICE heeft gereageerd, "We erkennen dat ernstige chronische slopende tophaceous jicht kan een uiterst moeilijke voorwaarde, sterk op het gebied van levensstijl van een persoon. Echter, het bewijsmateriaal aan het Comité is gebleken dat er duidelijk grote onzekerheid over een langdurige werkzaamheid en de essentiële veiligheidseisen van pegloticase was, en een ongewoon hoge kosten in vergelijking met het bekende voordeel, dus de Commissie gesloten dat pegloticase had niet is aangetoond dat een kosteneffectieve NHS middelen gebruiken als zorg-optie voor deze aandoening. "

Met dit in gedachten, Yourwellness Magazine nam een nauwere nemen een kijkje bij gouty artritis, en wat lezers kunnen doen om dit te voorkomen is. Het artikel uitgelegd, "de meest voorkomende verscheidenheid van artritis is jicht dat eenmaal bekend is als de ziekte van koningen als gevolg van de meeste van de oorzaken van deze situatie. Het is zo gemeenschappelijk omdat er wordt gezegd dat meer dan 2% in de bevolking van iedereen het lijdt of heeft uiteindelijk in het verleden. "

Yourwellness Magazine gemeld dat deze jicht is over het algemeen begrepen te worden veroorzaakt door een rijke dieet en een veel drinken, waardoor het lichaam produceren buitensporige urinezuur of eventueel niet filteren op zo effectief als het moet doen. Daarom, aanbevolen door Yourwellness Magazine dat lezers die hebben een van de 18 genetische variaties die vaak gevoeligheid voor jicht verhogen hun overmatig drinken bovendien verminderen zal aan het eten.

Met de oorspronkelijke versie op PRWeb een bezoekje te brengen aan: http: / / www. PRWeb. com/releases/prweb2013/5/prweb10695055. htm

Via: Doe je dingen anders? Deel 2

No comments:

Post a Comment