Wednesday, May 22, 2013

Patriotten te snijden liefde nadat hij vertelde dat ze hebben diabetes - NBCSports. com.

Dat patriotten hebben afscheid manieren gebruik maken van hun tweede verdedigingslinie regelmatig in een zeer week, snijden starter Kyle Love met een niet-voetbal ziekte benaming nadat hij werd verteld dat zij diabetes hebt.

Love's agent, Richard Kopelman, vertelde Mike Reiss met ESPNBoston. com dat liefde werd verteld dat zij Type 2 diabetes hebben in twee weken lang vervlogen tijden.

"Natuurlijk, we zijn teleurgesteld dat de patriotten, aan deel manieren met Kyle dacht dat,"Kopelman uitgeroepen."Met name in het licht op het feit dat een aantal elite, professionele atleten met-samen Type 1, die kan veel moeilijker te beheren dan diabetes Type 2-diabetes zeer succesvolle carrière met professionele voetbal, hockey, softbal en basketbal ervaren. "

Kopelman zei liefde had verloren gewicht net voor zijn diagnose, maar hij heeft sindsdien zijn dieet aangepast en herwonnen de meeste van zijn gewicht, en was niet beperkt in zijn trainingen.

"Na overleg met de autoriteiten leidt in de effecten van Type 3 diabetes, we hebben alle reden om te denken dat Kyle in de nabije toekomst in totaal zullen, en te willen deelnemen aan trainingskamp in twee maanden," zei de agent."Als Kyle zei, "er is geen manier dat zoiets als dit waarschijnlijk is te staan tussen mij als een lange en succesvolle NFL carrière. '"

Hij startte 11 wedstrijden vorig jaar tijd naast Vince Wilfork tijdens het gebruik van de net-afgezien van Brandon Deadrick, die werd aangevraagd door de Jaguars splitsen.

Als ze wilden gewoon upgraden, dat is prima. Maar snijden een boer die nuttig zijn om uw prospects was toen hij uit en over vond dat hij ziek was onderstreept de koude aard binnen het bedrijf, zodat iedereen die nog steeds benieuwd geweest.

Ik echt genoten van Kyle Love. Dit is triest om uit te werken. Hij was de ontwikkeling van effectief. Hij was een geweldige speler? Zeker niet. Maar hij was nogal een goeie die gespeeld door verwondingen.

Helaas is het dieet en de grootte die verband houden met een NFL defensieve linemen niet echt wat wordt aanbevolen voor een diabetespatiënt. Hopelijk Kyle erkent dit en gaat door naar een gezond leven, complicatie gratis

patriotten zijn mijn favoriete team, maar ze doen van tijd tot tijd wat kil blooded materiaal. maar kyle liefde shouldve gezien zijn gewicht als wilfork in staat om het te doen is liefde moeten ook niet een probleem

Uhh zou de "effecten" moeten worden nul of non-existent voor hem te worden op 100%. Deze kerel is niet een wetenschapper, omdat ook effecten bestaan of misschien niet, en het klinkt als hij bevestigt effecten bereiken bestaan, maar een of andere manier dat niet van invloed op de speler. Er is hier geen rationele wetenschap en andere teams moet hij blacklist eenvoudig voor het feit dat een bepaalde idioot advocaat die wil trotseren logica en fundamentele wetenschap om het oppompen van zijn cliënt met vuilnis pluis praten. Dat is niet hoe u dezelfde taak voltooien.

More Info: Wijsheid van jeugd - Alan Watts

No comments:

Post a Comment