Saturday, May 11, 2013

Janssen Diabetes Forum: Een medisch onderwijs initiatief voor beheer van type... - Nieuws-Medical.net

Vandaag gelanceerd in Beerse, is het Janssen Diabetes Forum (www.janssendiabetesforum.com) een roman medisch onderwijs-initiatief, dat is ontwikkeld om bij te dragen aan het begrip van de laatste ontwikkelingen in het beheer van type 2 diabetes. Gericht op gezondheidswerkers, is de Janssen Diabetes Forum opgezet door Janssen Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Inhoud wordt ontwikkeld op advies van een onafhankelijke wetenschappelijke Commissie van internationale deskundigen uit 8 verschillende Europese landen om wetenschappelijke nauwkeurigheid van de gegevens te garanderen.

Functies zal omvatten een reeks van educatieve hulpmiddelen zoals een digitale diatheek, materialen uit de belangrijkste educatieve evenementen in diabetes, evenementen en video's. Het forum kan ook artsen om te compileren van hun eigen diabetes dia dekken.

John Wilding, hoofd van het departement van obesitas en endocrinologie aan de Universiteit van Liverpool, Verenigd Koninkrijk en lid van de stuurgroep van de Janssen Diabetes Forum Commentaar: "de lancering van het Forum Janssen Diabetes zal helpen om te voeden artsen in het beheer van het escalerende diabetes probleem. Geschat wordt dat de bevolking van diabetes wordt verwacht om te groeien tot meer dan 550 miljoen in minder dan 20 jaar, benadrukken het belang en de behoefte aan actuele leermiddelen."

More Info: Jongere mannen grootste consument van toegevoegde suikers: CDC

No comments:

Post a Comment