Tuesday, May 14, 2013

Biomaterial geeft aan belofte voor Type 1 diabetes - PhysOrg. com - Phys. Org.

(Phys. org) — onderzoekers een belangrijke eerste stap met vers gemanipuleerde biomaterialen voor cel transplantatie die kunnen helpen leiden tot uw mogelijke remedie voor Type 1 diabetes, die invloeden van ongeveer 3 miljoen Amerikanen hebben gemaakt.

Georgia Tech ingenieurs en Emory University clinici hebben met succes geaccepteerd insuline-producerende cellen naar een diabetische muismodel, de omkering van diabetische symptomen in het dier in slechts 10 dagen.

Het onderzoeksteam ontworpen een biomaterial ter bescherming van het cluster van insuline-producerende eenheden-donor alvleesklier eilandjes – tijdens injectie. Het materiaal bestaat ook uit eiwitten tot foster bloedvat vorming waarmee de cellen te enten, te overleven en functioneren met het lichaam.

"Het is erg waarschijnlijk," zei Andrés Garcia, Ga Tech professor of engineering van clockwork."Er is een gehele partij van opwinding omdat niet alleen vinden we de eilandjes om te overleven en functie, maar we kunnen ook genezen diabetes met minder eilandjes dan vaak nodig zijn. "

De explore artikel-een samenwerking met Emory van Dr. Robert Taylor samen met Dr. Peter Thule die werd gedeeltelijk gefinancierd door de JDRF, de toonaangevende wereldwijde corporatie financiering van Type 1 diabetesonderzoek – zullen worden gepubliceerd in het juni nummer in het dagboek biomaterialen.

Organisaties zoals JDRF zijn gekend voor het vinden van een remedie voor Type 1 diabetes, een chronische ziekte die wordt veroorzaakt wanneer de alvleesklier produceert een minimum van insuline, een hormoon waarmee het vervoer van de suiker, alsmede andere voedingsstoffen in weefsels waar ze kunnen worden omgezet in energie essentieel zijn voor het dagelijkse leven bedoeld.

Alvleesklier islet transplantatie weer naar voren wordt een veelbelovende therapie in de late jaren 1990. Patiënten met diabetes meestal vechten om te voldoen aan meerdere per dag insuline-injecties, welke tong gedeeltelijk op lange termijn successen verbeteren. Succesvolle islet transplantatie zou elimineren de noodzaak voor patiënten om te beheren van insuline. Hoewel islet transplantatie proeven enig succes ervaren, en controle van suiker niveaus vaak is verbeterd, diabetische symptomen zijn teruggekeerd in alle patiënten en ze hebben gekregen om terug te keren tot het gebruik van sommige insuline.

Mislukte transplantaties kunnen worden toegeschreven aan meerdere variabelen, zeggen onderzoekers. De stroom een stijl van het injecteren van eilandjes rechtstreeks in de bloedvaten in een lever veroorzaakt ongeveer deel van de cellen om te sterven als gevolg van blootstelling aan bloed stremmen bijwerkingen. Ook de eilandjes-metabolisch actieve cellen waarvoor aanzienlijke bloedstroom – hebben problemen aan bloedvaten eenmaal in je lichaam en uiteindelijk sterven ze af.

Georgia Tech en Emory onderzoekers ontworpen een hydrogel, een materiaal compatibel met biologische weefsels die het veelbelovende therapeutische leveringsvoertuig is. Dit water-gezwollen, kruislings gekoppelde polymeer omringt de insuline-producerende cellen en beschermt hen in injectie. De hydrogel bevat de eilandjes was leveren voor een nieuwe injectie-site op de buitenkant van de kleine darm, dus het vermijden van rechtstreekse injectie in de bloedstroom.

Eenmaal in je lichaam, de hydrogel op de gecontroleerde manier degradeert om te duwen uit bevordert een groeifactor eiwit dat zal bloedvat vorming en verbinding voor de getransplanteerde eilandjes aan dergelijke nieuwe schepen. In case studies, de bloedvaten effectief groeide op de biomaterial en met succes gekoppeld aan de insuline-producerende cellen.

Vier weken na de transplantatie, diabetesmuizen behandeld samen met de hydrogel had normale suiker niveaus, en de geleverde eilandjes werden levend en gevacuoliseerd uw dezelfde mate die eilandjes binnen een gezonde muis alvleesklier. Deze techniek vereist ook mindere aantal eilandjes dan vorige transplantatie pogingen, waardoor artsen om meer patiënten met beperkte donor monsters te behandelen. Op dit moment zijn donor cellen uit 2-3 kadavers nodig voor één patiënt.

Terwijl de gloednieuwe biomaterial en injectie strategie alvast veelbelovend is, de studie gebruikt genetisch identieke muizen en dus niet ingegaan op beschermde afwijzing gemeenschappelijke vraagstukken zodat u toepassing op de mens kunt. Het onderzoeksteam heeft kreeg financiering uit JDRF om te analyseren of een immuun barrière die ze gemaakt de cellen worden aanvaard in genetisch talrijke muizen modellen zal verlenen. Als doeltreffend zijn, kunnen de proeven op gaat u naar grotere dieren.

"We gescheiden onze strategie in twee stappen," zei Garcia, een deel van het Georgia Tech Petit beginnen van Bioengineering en Bioscience."We hebben aangetoond dat wanneer geleverd binnen het materiaal dat we ontworpen, deze eilandjes naast graft zal overleven. We moeten nu immuun aanvaarding factoren aanpakken. "

De meeste mensen met diabetes keuze 1 beheren momenteel hun bloed glucoseniveaus met meerdere dagelijks insuline-injecties of door het gebruik van een insulinepomp. Insuline therapie heeft echter een nadeel. Het vereist zorgvuldige meting van bloedsuikerspiegel, nauwkeurige dosering berekeningen en regelmatige naleving doeltreffend te zijn.

Verder verkennen: gemanipuleerde alvleesklier weefsels kunnen leiden tot betere transplantaties voor diabetespatiënten

Meer informatie: Phelps, Orite. et al. Vasculogenic Bio-synthetische Hydrogel voor toebehoren van alvleesklier Islet Engraftment samen met de functie bij Type 1 Diabetes, biomaterialen, 06 2013, pagina's 4602-4611.

Link: Braziliaanse kunstenaar Lénine annuleert concert na toelating voor dengue

No comments:

Post a Comment