Saturday, May 11, 2013

Zonne-gordelroos: Een Up naast Coming zonne-technologie--groener ideaal.

Samen met de toename van people's betrokkenheid bij groene technologie, zijn er verschillende nieuwe uitvindingen en verbeteringen die zijn aangebracht in neuro-wetenschappelijke groene technologie. Een van de snelst groeiende gebieden in groene technologie veld is eigenlijk dat van zonne-technologie. En het ding bruiloft gebruikers en attendents de meeste mensen enthousiast door middel van zonne-technologie? Zonne-gordelroos.

Zonne-gordelroos zijn precies wat ze klinken als: dak gordelroos die zijn opgebouwd uit zonnepaneel materiaal met dezelfde macht produceren vaardigheden als zonne-energie panelen. Dus met hoe lang geweest zonne-energiesystemen beschikbaar zijn, men zich afvragen kan, "waar krijgen zonne-gordelroos is de hele volgende tijd?" Effectief, zijn er verschillende obstakels die hebben gekregen als het gaat om fabrikanten met de kans om te produceren van zonne-gordelroos.

Een van de belangrijkste hindernissen die zonne-grind fabrikanten hebben ondervonden is de logistiek van het maken van een goed product. Ze kwam in de wegblokkades toen op zoek naar een geschikt materiaal te maken van de gordelroos uit: een die zou beschermen de gordelroos, terwijl nog steeds een gemakkelijke taak om te installeren, en hebben de benodigde vermogens die worden in de meer traditionele dakbedekking gevonden kunnen.

Fabrikanten kwam ook rechtstreeks in de problemen tijdens het werken voor de productie van een zonne-grind die zou zijn in staat om te verbergen van de draden die de gordelroos met elkaar verbonden. Omdat deze leien in wezen het dak voor het huis vervangen, fabrikanten die nodig zijn om te zien een esthetisch aangename manier om te beginnen terwijl nog het houden van uw benodigde functionaliteiten.

Fabrikanten zijn gelukkig, kunnen veel van deze hindernissen overwinnen, en efficiënte nu zien zonne-gordelroos steeds ontworpen voor huiseigenaren.

De invoering van zonne-gordelroos heeft worden gesproken over voor vrij een tijdje nu. Maar ze hebben alleen begonnen met slechts vorig jaar beschikbaar komen. Deze zonne-gordelroos, die meestal zijn geïnstalleerd zeer op dezelfde manier als traditionele dakshingles, krijgen veel milieu-minded huiseigenaren zeer enthousiast.

Maar het is niet alleen milieuvriendelijk voordelen die huiseigenaren enthousiast voor het nieuwe aanbod krijgen. Het is meestal economisch minded huiseigenaren die zijn het vinden van een belang in deze benadering nieuwe product. Zonne-gordelroos wordt gezegd om te snijden een huiseigenaar elektriciteitsrekening door ongeveer tweederde elke maand. Een van de nieuwste huiseigenaren hebben zonne-gordelroos geïnstalleerd in hun huis onlangs verklaarde, "We nodig een dak plus enkele manier om uw elektriciteit betaalbaar maken. Wij wensen te integreren van de twee. "Ze zei dat ze hun antwoord gevonden wanneer zij kwam zonne-gordelroos.

Hoewel zonne-gordelroos levering in wezen huiseigenaren een power-genererende dak, potentieel opslaan hen een grote een jaar in elektriciteitskosten bedragen, er zijn nog sommige afweermiddelen. Een van hen wordt de initiële kosten van deze pv gordelroos. De dezelfde huiseigenaar hierboven uiteengezet niet dragen loopschoenen geciteerde kosten ze meer dan $40, 000 met betrekking tot nieuwe power-genererende dak. Aan de positieve kant, de meeste van die kosten niet over te komen uit eigen zak. Ze waren in een positie om te ontvangen een grote belasting voor het project, en zij konden ook teneinde een HELOC te helpen financieren de meeste resterende kosten.

Terwijl deze zonne-gordelroos nu eventueel vrij duur om te kopen worden kan, werken fabrikanten hard om te blijven om deze goederen, met inbegrip van de initiële kosten opgenomen met het. In feite, sommige fabrikanten zonne-grind heb ontvangen subsidies om hen te helpen met behulp van inspanningen te verbeteren niet alleen het product zelf, maar ook de kosten met zich mee. Op de top van dat, op dit moment over het algemeen zijn er discussies ondernomen om te proberen en maak een optie ontworpen voor huiseigenaren te leasen van de zonne-gordelroos op nul kosten, alleen hoeft te betalen geld voor de elektriciteit aangemaakt met de gordelroos (die zal zijn veel minder duur dan traditionele elektriciteitskosten). Met deze verbeteringen met de werken, kunnen hopelijk wij voort en zie de upfront prijs varieert van zonne-gordelroos nog steeds laten vallen, zodat meer huiseigenaren zal genieten van de energieproducerende en kostenbesparende voordelen die samen met hen komen.

Nicole is een schrijver aan uw huis verbetering sector. Zij beveelt aan lucht dakbedekking voor vrijwel elke lucht dakbedekking die Perth moet. Foto door Ben West

Link: , 23 April: internationale dag van het boek. Lees verder

No comments:

Post a Comment