Tuesday, May 14, 2013

Gloednieuwe programma succesvol in het terugdringen van service en stof gebruik onder frequente gezondheidszorg gebruikers.

Een behandelingsprogramma leidde door St. Michael's Hospital mogelijk worden de volgende grote schaal model gebruikt om te helpen verhelpen patiënten die frequente gebruikers voor de gezondheidszorg en krijgen ernstige verslaving, vaak bemoeilijkt door dakloosheid en psychische aandoeningen.

De Toronto Gemeenschap verslaving Team (TCAT) werd gemaakt ter verbetering van gezondheid en sociale resultaten voor mensen met een verslaving die consistent gebruikers van gezondheidsdiensten door one-on-one intensief case management over een aanpak van de vermindering van de schade. Het team harmoniseert met klanten om te zorgen voor diensten met inbegrip van individuele therapie, het vinden van een leverancier van gezondheidszorg, huisvesting, de beveiliging beheren van budgetten en zorg plannen die zijn gebaseerd op de sterke punten en de mogelijkheden van de klanten.

"Ontwikkeling van interventies om te genieten van deze frequente gebruikers rond gemeenschapsgerichte zorg en verlichten de druk van dure ziekenhuis-gebaseerde diensten - die niet zijn ontworpen om te voldoen aan hun behoeften – is de prioriteit van een systeem," zei Dr. Vicky Stergiopoulos, psychiater-in-chief voor St. Michael's Hospital en evaluatie voorsprong voor degenen programma."De TCAT is een geweldig voorbeeld van een client-centered aanpak die werkt voor het uitvoeren van dit precies. Het toont belofte om de wedertoelating tarieven die uiteindelijk geld met de gezondheidszorg besparen kunnen te beperken. "

Het programma biedt city-brede mobiele intensief case management voor mensen met frequente overnamekwestie naar uw intrekking beheersysteem - 10 of hoger in een jaar-- en en/of ziekenhuis kritieke diensten - 20 of meer dan in een jaar.

"Veel van deze cyclus van patiënten tussen gevangenisstraf, de shelter systeem, intrekking toezicht en ziekenhuizen," arts. Stergiopoulos zei. "Ze niet kunnen connection-services, en de diensten zijn niet nuttig omdat heel wat alleen patiënten accepteren in die zich op een andere besteden het herstelproces. De TCAT werkt op sterkte-gebaseerde beginselen en ondersteunt mensen op een oriëntatie van de vermindering van de schade. Het programma is uniek gewijd aan de empowerment van de client door de bevordering van respect en waardigheid om hun eigen keuzes maken. "

Dr. Stergiopoulos leidde deze cursus evaluatie, online gepubliceerd in dagboek Substance Use en daarnaast misbruik maken van deze maand.

Op basis van interviews met klanten en overzicht van records uit de afkeer managementsysteem, bleek de resultaten dat een goed statistisch significant vermindert operationele gebruik, alcohol en medicijnen te gebruiken. Klanten ook beschreven meer toegang tot primaire en psychiatrische behandeling en toegenomen samenwerking met verschillende belanghebbenden binnen bredere systeem van aandacht.

Dr. Stergiopoulos zei dat het doel is om af te leiden van zorg voor deze patiënten op een plaats, zoals de noodsituatie afdeling van de Gemeenschap, omdat dit goed de resultaten voor patiënten en het systeem verbeteren kan.

"Dit model werkte goed in de stad Toronto, en waarschijnlijk in andere grote stedelijke centra van welke gezicht vergelijkbare uitdagingen door middel van frequente servicegebruikers die heb alcohol- en drugsgebruik soortgelijke problemen, vaak ingewikkeld worden beschouwd door dakloosheid en niet voldoende ondersteuning en middelen," zei dit meisje.

St. Michael's Hospital biedt medelevende zorg in te die haar kansen voeren. Het ziekenhuis biedt ook uitstekende medische onderwijs aan fysieke gezondheidswerkers in meer dan 23 academische disciplines. Kritieke zorg en trauma's, hart-en vaatziekten, Neurochirurgie, diabetes, behandeling van kanker en verzorging van de daklozen zijn op de lijst van erkende gebieden van het ziekenhuis die verband houden met expertise. Door het onderzoekscentrum Keenan samen met de Li Ka Shing Global gezondheidszorg onderwijs Centre, die het Instituut van Li Ka Shing knowhow, onderzoek en kennis in St. Michael's Hospital geïdentificeerd zijn en een impact te maken over de hele wereld. Opgericht in 1892, is een gezondheidszorg faciliteit volledig verbonden samen met de Universiteit van Toronto.

Kate Taylor communicatie adviseur St. Michael's Hospital Mobile: 416-864-6060 x. 6537 geïnspireerd zorg. Inspirerende wetenschap

Nu bent u binnen de zone van het publiek commentaar. Hieronder is niet Armeense medische gerelateerde netwerk spullen; het vloeit voort uit andere mensen en wij niet vouch voor het. Een herinnering: met behulp van deze website je zeggen ja om te accepteren onze voorwaarden met betrekking tot de Service. Klik hier om de regels van het voorstel te bestuderen.

Via: Mondgezondheid: een venster voor uw algehele gezondheid

No comments:

Post a Comment