Wednesday, May 22, 2013

Vele vormen van kanker verhoogt risico op faillissement, ook voor de verzekerde - NBCNews. com.

Kankerpatiënten zijn veel groter risico van faillissement dan mensen gratis van kanker, volgens een omvangrijke nieuwe studie. En terwijl de nieuwe gezondheidszorg wet polisdekking tot meer dan 30 miljoen Amerikanen belooft die tekort het nu, de hogere kosten van kanker aandacht veel patiënten, met name jongere vrouwen, rechte in financiële problemen duwen kan, deskundigen zeggen.

Tarieven van vrouwen die voor preventieve mastectomies, net als Angeline Jolie kiezen, zijn toegenomen met een voorspelde 50 procent laatste tijd, zeggen de deskundigen. Maar veel artsen zijn verbaasd overwegende dat bewerking niet van een garantie van 100 dragen %, het is een grote operatie-- en vrouwen andere beschikbare opties, van een product eenmaal-a-dag aan nauwlettend te worden gevolgd hebben.

"We moeten uitzoeken waarom dit gebeurt en zie wanneer een iets wij als een samenleving kan uitvoeren om dat verbonden risico," zegt Dr Scott Ramsey, directeur van het Instituut Hutchinson voor vele vormen van kanker resultaten onderzoek in Seattle en hoofdauteur van de studie gepubliceerd woensdag met het dagboek gezondheid zaken.

Ramsey naast zijn collega's gematched 197, 840 volwassenen vanaf uw westerse Washington kankerregister met een gelijk aantal kanker-vrije ouders door leeftijd, zip heersen en seks. Ze vervolgens bepaald die had ingediend voor faillissement, met behulp van de openbare registers rechter.

De onderzoekers vonden dat 4, 408 van die geïdentificeerd als kanker tussen 1995 en bovendien 2009 had ingediend bedoeld voor faillissement, vergeleken met sommige, 291 van die vrij zijn van kanker. Over het algemeen waren klanten van kanker 2. 5 keer zoveel kans als anderen om te zoeken opluchting faillissement.

Niet-witte vrouwen waren de plaats waarschijnlijk bestand, terwijl patiënten 65 of ouder waren de kleinste hoeveelheid waarschijnlijk--mogelijk om de reden die werden gedekt door Medicare en in aanmerking komen voor sociale zekerheid.

Faillissement tarieven die is gekoppeld aan de jongere groepen waren zo veel als 10 keer die binnen de oudere patiënten. "Mensen die zeker minder activa, minder inkomen en minder genereus als gevolg van entry level jobs of geen verzekering hebben zijn zeker meer kwetsbaar voor ernstige fiscale nood," vertelt Ramsey.

De hoogste percentages van faillissement waren deze soorten met schildklierkanker, die meestal jongere vrouwen treft. De laagste waren bij mannen met prostaat kanker, die meestal lijkt op een oude leeftijd.

"Zij gebruikte een handige manier om deze informatie," zegt Dr. Jake Himmelstein, een internist en mentor van de volksgezondheid bij de City University van Big apple. En hoewel de onderzoekers niet thuis liften de kankerpatiënten verzekeringsdekking hebben, "vorige studies vertellen ons dat ongeveer driekwart van de mensen die zeggen dat ziekte een essentiële factor in hun faillissement was had privé medische verzekering, tenminste wanneer zij eerst ziek," Himmelstein zegt.

Dat ringen waar met betrekking tot Janet Literski, 57, die medische verzekering als een onafhankelijke aannemer werkt in sales had gekocht. Toen ze werd geïdentificeerd als zijnde ontdekt non-Hodgkin lymfoom in 08 Literski dat haar verzekering gedekt alleen element van haar chirurgische kosten en geen van de proeven van haar analyse. Dan waren er co-betalingen en eigen risico's. Door middel van de tijd dat ze was op de hoogte hebben pancreatic kanker twee jaar later, was ze veel meer dan $150, 000 in de gezondheidszorg schulden.

In 2011, niet langer in staat om te werken, Literski en bovendien haar handicap man ingediend voor faillissement. "Het was een gut hartverscheurende beslissing aangezien u ook het gevoel als een zeer eigen mislukking, en dat me boos maakt omdat ik had geproduceerd geprobeerd te doen ding terecht," toont Literski."Ik had ziektekostenverzekering beleid, ik werkte. "

Literski is juist nu gedekt door Medicaid samen met ontvangt handicap betalingen in aanvulling op, hoewel ze nog niet eindigde verteld ze in verlossing, zegt ze nancy "gezond genoeg."

Ramsey zegt kanker centra willen doen een betere baan die is gekoppeld aan de fiscale status van elke patiënt, beoordelen biedt credit counseling en het beheer van patiënt aandacht.

Steven Wieckowski, een financiële adviseur samen met de nationale non-profitorganisatie GreenPath ongedekte schuld oplossingen, adviseert tumor nieuw gediagnosticeerde patiënten te beoordelen dat deze diagnose kan van invloed zijn hun inkomen; om hun medische verzekering dekkingen; om te bepalen of ze zijn overeengekomen om een handicap plan bij het Bureau; om hun kosten, huisvesting, hulpprogramma's, voedingsmiddelen, auto betalingen en kinderopvang bovenop naar de tochtband; prioriteit en om de credit card maatschappijen en de houders van studentenleningen te eisen uitstel te bereiken.

"Wanneer kanker stakingen, een heleboel mensen voelen zo uit de hand," zegt Wieckowski. Deze stappen kunnen zetten mensen back-up in de controle van dit percentage van hun leven. "

Ramsey is overtuigd de patiënt 2010 Coverage en betaalbare zorg actie, die gezondheidszorg dekking onder een verzekering meer in vergelijking tot 30 miljoen Amerikanen uitstrekt zich, faillissement tarieven zou kunnen verminderen.

Himmelstein, die Massachusetts faillissement tarieven 2 jaar onderzocht nadat de staat een hervorming gezondheidsrecht als federale wet toegepast, is echter niet positief.

"We vonden weinig en geen invloed, eigenlijk gezien het feit dat mensen verzekeringsdekking werd was zo schraal niet dragen van loopschoenen onvoldoende financiële dekking aangeboden," zegt hij.

More Info: Factoren die het voordeel van een goede hydratatie

No comments:

Post a Comment