Friday, May 24, 2013

Immuun proteïne kon stoppen in zijn tracks - medisch gerelateerde Xpress - diabetes medische Xpress.

Diabetes specialist Professor Len Harrison heeft vastgesteld voor het feit dat immuun proteïne CD52 beschermt het gehele lichaam tegen buitensporige of schadelijk immuunresponsen, en kan worden gebruikt om te voorkomen en behandelen van type 1 diabetes en verschillende auto-immune ziekten.

Melbourne onderzoekers hebben ontdekt een immuun proteïne waarmee het potentieel om te beëindigen of de vooruitgang van type 1 diabetes in de eerste stadia, keren heeft voordat insuline-producerende cellen in het algemeen worden vernietigd.

De ontdekking heeft bredere gevolgen, zoals de proteïne is bescherming van het lichaam naast immuunrespons buitensporig en kan worden gebruikt om te behandelen, of zelfs voorkomen, andere immuun stoornissen zoals multiple sclerose en reumatoïde artritis.

Professor Len Harrison, Dr Esther Bandala-Sanchez en bovendien Dr Yuxia Zhang leidde het onderzoeksteam van het Wally and Eliza Hall Institute moleculaire medische wetenschap divisie die de resistente proteïne CD52 over de schuld voor het onderdrukken van het immuunsysteem effect, en het potentieel voor de bescherming tegen auto-immune ziekten. Het onderzoek werd vandaag gepubliceerd in het tijdschrift natuur immunologie.

Zogenaamde auto-immune ziekten ontwikkelen in het geval het immuunsysteem misgaat en het menselijk lichaam het eigen weefsel aanvallen. Professor Harrison zei dat cd52 grote belofte gehouden voor een therapeutische agent voor preventie en behandeling van auto-immune ziekten zoals type 1 diabetes.

"Immuun onderdrukking door CD52 is een eerder onontdekte mechanisme dat je lichaam wordt gebruikt om te krijgen een greep op zichzelf, en per se beschermen tegen buitensporige of ongunstige immuunresponsen," zei Mentor Harrison."Wij zijn enthousiast over het vooruitzicht van de ontwikkeling van die ontdekking aan klinische proeven zo spoedig mogelijk, om te zien of CD52 kan voorkomen en behandelen van type 1 diabetes en ook andere auto-immune ziekten. Dit heeft onlangs ontlokte belangstelling van voorschrift farmaceutische bedrijven. "

Type 1 diabetes kunnen een auto-immune ziekte die bouwt wanneer immune cellen staking en insuline-producerende beta-cellen in de pancreas vernietigen. Ongeveer 120 000 Australiërs zijn type 1 diabetes en incidentie is verdubbeld in de afgelopen 20 jaar. "Type 1 diabetes kan een levenslange aandoening zijn," zei Professor Harrison."Het algemeen ontwikkelt in kinderen en tieners, en het helpt echt leven ongelooflijk moeilijk maken voor hen en hun families. Wat meer is, het belangrijke op lange termijn complicaties betreffende de ogen, de nieren en de bloedvat schade veroorzaakt en tegen een hoge prijs met de Gemeenschap. "

CD52 lijkt te genieten van een dominante rol met beheersen of onderdrukken immuun activiteit met de vroege stadia van uw immuunrespons, verklaarde Professor Harrison. "Wij een op maat gemaakte bevolking van immuun panelen (T-cellen) die dragen van hoge aantallen CD52, die ze vrij te temperen de ervaring van andere T-cellen en ongecontroleerde immuunresponsen voorkomen, geïdentificeerd inch Professor Harrison zei."De cellen een vroege 'remmen' instrument geworden. "

Professor Harrison zei dat zijn doel is meestal te voorkomen en uiteindelijk overwinnen van type 1 diabetes. "In dierlijke modellen zijn wij in staat om te voorkomen en genezen van type 1 diabetes,"Mentor Harrison zei."Ik hoop dat deze resultaten zal worden omgezet in mensen, hopelijk in de niet al te verre toekomst. "

Dit onderzoek werd gesteund uit de nationale gezondheid en medisch gerelateerde onderzoek Raad van Australië evenals de Victoriaanse regering.

Het artikel wordt gebrandmerkt "T cell verordening gemedieerde gewoon door interactie van oplosbare CD52 tijdens het gebruik van de remmende receptor Siglec-10. inch

Link: COPD kan worden Over-Diagnosed tussen onverzekerde

1 comment:


  1. www .bolavita. site Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    ReplyDelete