Tuesday, May 14, 2013

Vietnamoorlog chemische stof verbonden met agressieve prostaatkanker verbonden risico - Fox News.

Militaire detecteren niet-geëxplodeerde munitie (UXO) en bovendien ontbladeringsmiddel Agent Orange binnen de lancering van de "ecologische sanering van dioxineverontreiniging &" missie in Vietnam de centrale Da Nang stad 17 juni 2011. REUTERS/Kham

Mannen zijn blootgesteld aan Agent Orange chemicaliën die worden gebruikt door de oorlog in Vietnam met hoger risico voor levensbedreigende prostaat melanoom dan onbelicht veteranen zijn, onderzoekers realiseren.

Wat meer is, degenen die gediend in die het herbicide werd gebruikt werden gediagnosticeerd met kanker ongeveer vijf jaar voorafgaand aan wanneer andere mannen, op normaal, in de nieuwe onderzocht.

"Dit is een bijzonder, zeer sterke voorspeller waarbij dodelijke kanker," sprak over uroloog Dr. Mark Garzotto, die de studie bij uw faciliteit Portland veteranen zaken in Oregon behandeld.

"Als je een persoon die anders gezonde en u bent geconfronteerd met Agent Orange, die belangrijke gevolgen heeft voor of u moet worden gescreend of niet verwerkt," vertelde hij Reuters gezondheid.

Maar één onderzoeker niet actief in de nieuwe studie zei dat het is moeilijk te nemen veel weg van dat, gegeven de onnauwkeurige wijze het gemeten blootstelling.

Agent Orange - vernoemd werd naar aanleiding van de reus oranje drums waarin de chemische stoffen zijn opgeslagen - gebruikt door de U. S. militaire diensten te vernietigen gebladerte, grotendeels in Zuid-Vietnam. Het herbicide was vaak besmet met een vorm van dioxine, een krachtiger kankerverwekkende een chemische stof.

De Vietnam Red boos Society heeft geschat dat dicht bij een miljoen Vietnamese geleden een handicap of gezondheidsproblemen door Agent Orange, met inbegrip van kinderen geboren met geboorte anomalieën jaar na hun ouders werden blootgesteld.

Afgelopen onderzoek heeft voorgesteld dat U. Vertisements. veteranen die geserveerd waar door Agent Orange werd gebruikt hebben een verhoogd risico met lymphoma en bepaalde andere soorten kanker, met inbegrip van prostaat vele vormen van kanker.

Voor de nieuwe go via wilde onderzoekers observeren of blootstelling nauwer werd verbonden met langzaam groeiende prostaat kanker en agressieve tumoren.

Ze geanalyseerd medische records die eigendom zijn van 2, 720 veteranen hebben verwezen naar de Portland VA voor een prostaatbiopsie. Ongeveer één in 13 deze mannen waren blootgesteld aan Agent Orange tijdens een oorlog in Vietnam, volgens op hun inname VA interviews.

1 / 3rd van alle mannen in de studie werden gediagnosticeerd met behulp van prostaatkanker, over deel daarvan hoogwaardige kanker - beter agressief waren en snel groeiende vorm.

Toen de onderzoekers mannen leeftijd, ras, gewicht en Genealogie en familiegeschiedenis van kanker in evenwicht namen, vonden zij die samen met Agent Orange blootstelling werden 52 procent meer kans dan onbelicht mannen te hebben enige vorm van prostaat kanker.

Scheiden van verschillende soorten van tumoren toonde het herbicide verband hielden met een verhoogd risico van langzamer groeiende, low-grade kanker. Maar het was vast gewoon met behulp van een 75 procent hoger risico wordt gediagnostiseerd met agressieve prostaat kanker, het studieteam maandag gemeld in het tijdschrift kanker.

"De verhoging binnen tarief van kanker eindigde bijna uitsluitend wordt gedreven door de potentieel dodelijke kankers, inch zei Garzotto, ook uit Oregon Health & Science University.

Meer onderzoek is nodig om erachter te komen precies waarom dat is, zei hij. In die tussentijd zei Garzotto veteranen die zijn blootgesteld aan Tangerine Agent die met de artsen moeten bespreken.

Maar Dr Arnold Schecter, van de Universiteit van Texas hoger onderwijs van de volksgezondheid groen en Occupational Health Sciences proces in Dallas, zei er is een 'groot probleem' met gewoon vragen veteranen als hij of zij waren blootgesteld aan Agent Orange of geserveerd met een gebied waar het wordt gespoten.

Hij droeg "van de zwaarst bloot met het leger als we ons realiseren, slechts een relatief klein percentage degenen had verheven dioxine van Agent Orange voor hun bloed wanneer het wordt getest door (de U. S. richt zich voor Disease Control samen met preventie) beste," Reuters gezondheid.

Schecter zei dat mensen die hoge niveaus van die stijl van dioxinen in hun bloed in plaatsen waar de chemische stof is uitgegroeid wonen tot in Vietnam, geïntegreerd in de voeding levering - of werden besproeid direct met een Agent Orange.

Een andere onderzoeker die heeft bestudeerde de effecten met Agent Orange overeengekomen dat het gebrek aan dioxine bloedspiegels een nadeel zijn kan, maar zei dat de bevindingen zijn in overeenstemming met afgelopen onderzoek en denken in het algemeen over de chemische stof.

"Bijna alle studies hebben betrokken dat mannen samen met Agent Orange (belichting) hebben ook hoogwaardigere prostaatkanker of gewoon een meer agressieve klinische cursus," zei Dr. Gregory Merrick, gezicht van Wheeling ziekenhuis Schiffler vele vormen van kanker Center in de Amerikaanse staat West Virginia, die ook was niet vermengd in nieuw onderzoek.

Maar uw hond toegevoegd, zo lang als mannen hebben worden in het VA-proces en krijgt regelmatig feedback en behandeling van melanoom, Agent Orange blootstelling "is niet een doodvonnis at all."

More Info: 10 Dingen die u moet vertellen uw tiener

No comments:

Post a Comment