Sunday, May 12, 2013

Geen Excuses voor groenten en fruit pt 2

Derde excuus: Meeste verse groenten en fruit worden blootgesteld aan pesticiden en andere schadelijke chemische stoffen en behandelingen.

Buste van het excuus: er zijn debatten blijven over het onderwerp of of niet er zijn echte gevaren van het gebruik van pesticiden bij de behandeling van onze verse levensmiddelen. De FDA is zeer streng als het gaat om hun verordening van pesticiden. U zou ook kunnen overwegen het kopen van biologische groenten en fruit, wat inhoudt dat er geen bestrijdingsmiddelen die worden gebruikt op alle op de voedingsmiddelen die u koopt.

De meeste gezondheidsautoriteiten melden op dit moment dat de gezondheidsvoordelen die geassocieerd worden met het eten van groenten en fruit zullen ruimschoots opwegen tegen eventuele zorgen die gekoppeld aan het gebruik van pesticiden zijn. Bent u nog steeds sceptisch, zijn er een aantal dingen die je doen kunt om het risico van blootstelling aan de potentieel schadelijke effecten van pesticiden te verminderen.

Bijvoorbeeld, kunt u uw producten met behulp van warm water wassen en zonder met behulp van een zeep. Gebruik een schone schotel borstel en scrub uw groenten en fruit goed. Dit is vooral belangrijk als u van plan op het eten van de buitenste schil van de vrucht, wat bijvoorbeeld het geval met aardappelen, appelen, peren en komkommers.

Als u te met bladgroenten, die de neiging maken om vuil aan de buitenkant, gooi dan de zeer buitenste bladeren. Twee voorbeelden van groene bladgroenten die vieze aan de buitenkant worden kunnen zijn kool en sla. U kunt ook schil en koken het voedsel waar nodig te verminderen van de potentiële blootstelling. Je kan verliezen sommige van de vezel en de voedingsstoffen verpakt in de vrucht of groente in het proces, maar is het wellicht de moeite waard voor sommige gemoedsrust.

Buste van het excuus: het is zeker waar dat vitaminen staat breken in de voorronde en in de lucht zijn. Hoe langer dat u koken hen voor en de heter dat u hen voor koken, hoe meer voedingsstoffen, bent u waarschijnlijk te verliezen in het proces. Er zijn eenvoudige en ongecompliceerde voorwaartse manieren als het gaat om de voorbereiding van groenten en fruit, kunt u voorkomen dat het grote verlies van vitaminen. De meest voor de hand liggende methode gaat natuurlijk om te eten van groenten en fruit in hun ruwe staat zo vaak als je kunt.

U moet altijd koken alleen totdat ze mals en knapperig. Dit staat bekend als beetgaar. Een scherpere plantaardige of scherpere fruit zal behouden aanzienlijk meer voedingsstoffen dan als de vrucht of groente papperig zijn aangebracht. Ook moet u zo weinig water als u misschien kunt, die gaat om de mogelijkheid voor de vitaminen en mineralen te ontbinden. U moet ook proberen te gebruiken in grote stukken in plaats van kleine snede omhoog, omdat het minimaliseren van de blootgestelde oppervlakte zal minimaliseren hoeveel vitaminen en mineralen verloren tijdens de voorbereidende fase zijn.

Via: Meeste Docs niet Volg ADHD behandeling richtlijnen voor peuters: studie

No comments:

Post a Comment