Wednesday, May 22, 2013

Verslag: Kyle Love snijden door middel van Pats na onderzoek van de diabetes - NFL News.

Afscherming pakken Kyle Love vernam dat zij Type 2 diabetes hebt binnen de afgelopen twee weken. De New England Patriots antwoordde: door het vrijgeven van de vierde-jaars pro op woensdag die een niet-voetbal letsel benaming heeft, gebaseerd op Mike Reiss van ESPNBoston. com.

Het heeft niet echt zoals Love's spelen over het veld was een enorm probleem. Hij maakte het team voor een undrafted free agent dit jaar, werkt zijn manier dicht bij een 11-game starter dit. De patriotten beloond liefde waarin een verlenging met twee jaar vóór vorig seizoen die sommige $500 opgenomen, 000 ondertekening voordeel. Liefde reageerde met sterke toneelstuk over de uitvoering laatste seizoen, spelen 49 procent voor het team snaps, volgens zitten kundig voor Reiss, meestal op goed functionerende downs.

Love's agent Rich Kopelman zei dat geniet van gewicht dit offseason verloren, maar hij kreeg een heleboel terug snel na diagnose.

"Natuurlijk, we zijn teleurgesteld dat de patriotten besloten naar ding manieren met Kyle, met name in dat licht de een aantal top notch, professionele atleten met diabetes--de twee Type 1, die veel moeilijker wellicht te beheren dan Type 2 diabetes--ervaren zeer succesvolle carrière met professionele voetbal, hockey, voetbal en basketbal," Kopleman geadviseerd Reiss.

Kopleman is van mening dat de liefde op 100 procent binnenkort zal en echt moet bereid zijn deel te nemen aan een trainingskamp. De patriotten hebben herzien uw aan te pakken defensieve positie dit bijzondere offseason, liefde, Brandon Deaderick, naast Myron Pryor vrijgeven. Ze toegepast Tommy Kelly en CFL vooruitzicht Armond Armstead.

Love's nieuws komt met de staart van een bizarre dag waarin bovendien de pensioneringen van Rolando McClain samen met David Garrard. Wie zegt dat mei is een dode maand in die kalender NFL?

Via: Vaginale kanker

No comments:

Post a Comment