Tuesday, May 21, 2013

Doorhalen van kanker op Relay For Life 'Hula hoop' - THV 11

MAUMELLE, Ark. (20 April 2013) - de reis naar het einde van kanker begint met een enkele stap. De American Cancer Society nodigt u uit om deze stap te nemen met ons door lid te worden van de mondiale Relay For Life-beweging.

Wanneer je loopt tegen kanker bij een estafette, het is uw kans om niet alleen eren overlevenden van kanker en Onthoud geliefden verloren, maar ook voor de bewustmaking en de middelen om te helpen vinden van een remedie voor kanker.

Dit weekend Relay for Life Maumelle is het opvoeren voor hun wandeling volgende maand met een leuke gebeurtenis 'Hula hoop' genoemd.

Deze bowling toernooi vindt plaats vandaag, 20 April van 3-5 uur in de Millenium Bowl in Maumelle. Het winnende team zal weg praten met een trofee, prijzen en opscheppen.

Er is nog ruimte voor teams om te concurreren, of u kunt komen en juichen de deelnemers op. Er is een inschrijfgeld van $100 voor een team van 5 personen, waaronder 2 spellen bowling en schoenen.

En er is genoeg tijd te melden voor de Relay for Life evenement in Maumelle, die is ingesteld voor 17 mei in het Rolling Oaks Athletic Complex. Klik hier voor aanmelden of doneren.

More Info: Borg PE vraagt goedkeuring van de nieuwe tabaksrichtlijn deze zittingsperiode

No comments:

Post a Comment