Tuesday, May 21, 2013

Volledig nieuwe start MI Lab en ook andere bewerkingen van Kalamazoo functies in diabetes spelen... - MLive. com.

KALAMAZOO, MI--Degenen geïnformeerd over het onderzoek naar diabetes behandelingen wordt gedaan door metabole antwoorden ontwikkeling Co. in Kalamazoo zeggen dat werk zijn kan en dat hier tijdens de afgelopen tien jaar worden vergemakkelijkt door een paar meer life sciences bedrijven begonnen is.

Belangrijke metabole oplossingen publiceren van gegevens een week geleden op een nieuwe drug doelstelling die deze hebben geïdentificeerd voor de verbetering van de behandeling van type 2 diabetes, is lanceren MI Lab, sommige 6-maand-oude, 2, 300-square-foot natte laboratorium ondersteunt dit bio bedrijven door het verstrekken van betaalbare testen ruimte samen met gespecialiseerde lab instrumentatie.

"Dit is vaak een lab dat is gespecialiseerd in speciale verschillende soorten biochemie die we niet downloaden kunt," zei Jerry Colca, sommige Ph. D onderzoeker die hoofd is wetenschappelijk bureau van metabole Solutions Development Company.

Gelegen binnen dat Zuid-west Michigan innovatie Center (zoals eigenlijk metabole Solutions Development Corp.), lanceren MI Lab toelaat bioscientists te huur ruimte voor dagen of gewoon weken, zo nodig, voor het testen van nieuwe ideeën.

Lancering MI Lab werd opgericht met financiële steun van dit Michigan economische Development Corp., evenals andere bronnen.

Zijn werk bestaat uit instrumentatie voor proteomica, metabolomica, bioanalytical kwantitatieve onderzoek en massaspectrometrie (een lab techniek waarbij de scheiding van de verschillende delen van een steekproef door hun eigen massa, waarmee wetenschappers om hen te noemen).

"Kunnen komen massa spec expertise en dienstverlening, letterlijk in uw hal van onze labs is sleutel tot bevordering van dit belangrijke wetenschappelijke werk aanpak," zei Stephen M. Benoit, kantoor van de chief executive van metabole oplossingen.

Spreken van de accessoires het lab biedt, Colca beweerde, "We hebben niet genoeg geld om te kopen dit spul onszelf. inch

Greg Cavey, Lab makelaar voor lanceren MI laboratorium, zei zijn faciliteit geëlimineerd metabole oplossingen uit te sturen van zijn werk uit de regio. Dat zou hebben prijs tijd en geld niet de persoonlijke interactie die hier had kan worden betrokken.

"MSDC kon Voer experimenten tijdens als echte gebaseerd op gegevens die we gegenereerd voor uw kinderen de avond tevoren," zei Cavey.

"Dit is hoe het heeft betekend worden — verkrijgen van de juiste wetenschappelijke kennis en bovendien de mogelijkheden hier op het juiste moment,"Robert DeWit, president en CEO binnen het zuidwesten Michigan innovatie midden, zei in een blogpost."We zijn erg blij voor MSDC, de meeste mensen juich hun getalenteerde deskundigen, en wij zijn pleased om eigen speelde een ondersteunende rol voor hun succes. "

Het zuidwesten Michigan Innovation Center is meestal een 10-jarige, 69, 000-square-foot incubator/versneller met betrekking tot wetenschappelijk onderzoek bedrijven, gelegen Western Michigan University Internet business, technologie en onderzoek recreatiegebied. Het is home zodat u 18 bedrijven kunt, waaronder ProNai Therapeutics, Nanovir, CeeTox, Vestaron, Micromyx samen met metabole oplossingen.

Laatste Don., metabole oplossingen gepubliceerde gegevens met behulp van een nieuwe drug doelstelling voor de verlichting van type 2 diabetes in PLOS ONE, een op de internet wetenschappelijke publicatie die over origineel onderzoek met wetenschap en geneeskunde verslagen. Colca zei dat is de eerste stap in het ervaren van wetenschappelijke doorbraken herzien en erkend door andere onderzoekers.

De drug doelgroep, aangeduid als mTOT (voor mitochondriale concentreren op van thiazolidinediones), is een cellulaire eiwit complexe waarin nieuwe anti-diabetic drugs hun invloeden insuline-sensibiliserende zal uitoefenen. Het bedrijf heeft onlangs twee verbindingen beschouwd als mTOT modulatoren ontwikkeld. Ze zijn genaamd MSDC-0160 en MSDC-0602 en is gesproken over om de reden dat potentieel game-wisselaar in de behandeling van de diabetes.

Metabole Solutions heeft zestien werknemers die raadplegen met alle soorten van anderen in de sectie. Colca zei ze hebben gewerkt met Kalexsyn Inc., een soort van collega BTR Park provider die bereidt nieuwe ingrediënten voor farmaceutische bedrijven, die zal bijdragen tot een sonde zou eens het nieuwe drug doelwit identificeren.

Het heeft drug ontwikkeling bedrijf PharmOptima, een goede voormalige business park geassocieerde onderneming, nu gevestigd in Portage veroorzaakt. En het biedt een overeenkomst gesloten met testen labs Eurofins u (de operatie in Portage begon als Avtech) en Mattawan gebaseerde MPI Research co Het is bovendien Jasper kliniek Study & Development Inc. gebruikt rond downtown Kalamazoo aan gewoonten klinische proeven.

Colca zei het gebied conventionele knowledge base is "gebouwd met deze collectie van mensen die naar dit gedeelte van Michigan door Upjohn samen met Parke-Davis had gebracht."

Metabole antwoorden werd opgericht in 2006, enkele jaren nadat Pfizer Inc. Pharmacia Corp's Kalamazoo functies verkregen en het farmaceutische onderzoekswerk dat hier verricht door oudere Pharmacia, Upjohn Corp en Parke-Davis werknemers verplaatst.

Zakelijke schrijver Al Jones kan mogelijk gecontacteerd worden op ajones5@MLive. com samen met 269-365-7187. Volg mij over de Twitter op ajones5_al.

Via: Vaccin stopt cocaïne van het bereiken van de hersenen in apen

No comments:

Post a Comment