Monday, May 20, 2013

Aarde Lupus dag oproepen aandacht voor de globale Impact in the "wrede Mystery" - PAGE RANK Newswire (persbericht).

HOUSTON, 9 mei 2013 /PRNewswire-USNewswire /--de Lupus hoeksteen van Amerika en lupus organisaties wereldwijd rally samen op 10 mei, Lupus Werelddag, bewustwording van lupus, een geheimzinnige en verontrustende ziekte die verwoestingen van verschillende delen van het lichaam te dringen actie. Lupus is geen bekende oorzaak met geen bekende behandeling. Letten en te delen deze video over de invloed van lupus op bijna zes miljoen mensen wereldwijd.

"World Lupus Day is vaak een tijd wanneer de Gemeenschap wereldwijd lupus alle samenkomt om shine a light van verschillende's werelds meeste onvoorspelbaar, vreemd, en verwoestende ziekten," zei Sandra C. Raymond, Web designmanager en CEO."Grotere bewustwording kan leiden tot meer middelen en uitgaven in lupus onderzoeksinspanningen om te ontdekken de oorzaken van lupus en nieuwe veilige, draaglijk naast effectieve lupus behandelingen. inch

Als onderdeel van deze naleving spoort de Lupus Foundation met Amerika mensen met lupus en zelf om te delen in zijn eigen woorden hoe lupus heeft beïnvloed hun leven. Zij zijn hun verhalen op de website, Lupus stemmen Across America, op lupusvoices indienen. org. potentiële fans kunnen patroons ook uw steun te betuigen en helpen bij het oplossen van het wrede mysterie door middel van een petitie waarin Congres voor de financiering van meer lupus onderzoeksprojecten. De petitie is te kiezen uit online bij lupus. org/petitie.

Voor een volledige lijst van activiteiten wereldwijd, en het downloaden van middelen om te helpen u verhogen begrip van lupus, kijk op de wereld Lupus dag website, www. worldlupusday. org.

Lupus is een onvoorspelbare en onbegrepen auto-immune ziekte die verwoestingen van verschillende delen van het lichaam. Het is moeilijk te diagnosticeren, moeilijk te leven met, en een uitdaging om te helpen verhelpen. Lupus is een wrede mysterie omdat het apparaat is verborgen en niet-gedefinieerde, heeft verschillende symptomen, lijkt zonder alarmeringsdiensten, en heeft geen bekende oorzaak zonder enige bekende remedie. De effecten op de gezondheid kunnen beginnen rond een huiduitslag tot een hartaanval. Lupus is slopende en destructieve en mogelijk ook fatale, nog onderzoek op lupus hebben geen gelijke tred gehouden met huiswerk voor andere ziekten met vergelijkbare omvang en ontbering. Voor meer informatie, bezoek lupus. org.

De Lupus Foundation of America kan de enige nationale force gewijd aan de oplossing van het mysterie van lupus, een van uw werelds wreedste, meest vluchtige en verwoestende ziekten, terwijl zorgzame steun te verlenen aan mensen lijden aan de woeste gevolgen ervan. Door middel van een grondige programma van onderzoek, onderwijs en belangenbehartiging leiden we de strijd ter verbetering van de kwaliteit van leven voor alle mensen die het slachtoffer lupus. Meer informatie met betrekking tot de Stichting op www. lupus. org. Voor elke laatste nieuws en tweets, volg ons op Twitter en Facebook.

Dit is een negende jaarlijkse naleving van wereld Lupus dag. Zien mei dat 2004, lupus organisaties wereldwijd hebben activiteiten uitgevoerd op 10 bewuster te onderwijzen iedereen over de symptomen niet alleen gevolgen voor de gezondheid van lupus.

1 comment:

  1. www.bolavita.site Agen Judi Bola Tangkas Terpopuler di indonesia !

    Bonus Depoist Pertama sebesar 10% ! Bonus Cashback 5% - 10% Setiap Minggu !

    Sangat Mudah dan Aman Untuk di Akses ... Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    ReplyDelete