Friday, May 24, 2013

Vitamine C kan niet goed zijn voor het verlagen van •Uraat niveaus In jicht patiënten: Studie - medische dagelijks

U zou willen stoppen guzzling dat vitamine C, jicht patiënten - kan het niet helpen. Volgens een nieuwe studie gepubliceerd in artritis en reuma, geeft vitamine C de niveaus van urinezuur bij patiënten met gevestigde jicht, een persbericht van uitgever die Wiley zegt niet aanzienlijk verminderen.

Hoge niveaus van urinezuur in het bloed kunnen brengen op de artritis-achtige aandoening genaamd jicht, als gevolg van kristallen van urinezuur verzamelen in gewrichten, haarvaten en andere weefsels. Eerdere studies hebben aangetoond dat vitamine C supplementen kan help keep urinezuur niveaus naar beneden, en kan helpen verminderen het risico op jicht bij mensen die het niet reeds hebt.

In deze studie, het team aangeworven jicht patiënten met hoge urinezuur niveaus, Wiley zegt. Van de 40 mensen ingeschreven in de studie, 20 patiënten die al de standaard jicht medicatie allopurinol kregen een extra 500 milligram dosis vitamine C dagelijks of hadden hun allopurinol dosis verhoogd. Het andere 20 mensen, die niet al allopurinol nemen waren, waren ofwel begon op de drug of op 500 milligram vitamine c dagelijks.

Toen de onderzoekers geanalyseerd niveaus van vitamine C, creatinine en urinezuur na acht weken, vonden zij dat de vitamine C niet lagere urinezuur niveaus aan een klinisch significante graad in jicht patiënten. In feite, de verklaring toegevoegd, de vermindering van urinezuur in de patiënten nemen vitamine C aanzienlijk was minder dan in mensen die begonnen of hun dosering van allopurinol verhoogd. Hoewel eerdere studies op gezonde mensen met hoge urinezuur niveau lijkt erop te wijzen dat vitamine C is gunstig, lijkt dat het voordeel zich niet uitstrekt tot patiënten die al de voorwaarde.

'Hoewel vitamine C vermindert het risico op jicht ontwikkelen, onze gegevens ondersteunt geen gebruik van vitamine C als een therapie te verlagen van urinezuur niveaus bij patiënten met gevestigde jicht,' zegt eerste auteur Lisa Stamp in de instructie. "Verder onderzoek van de effecten van een grotere dosis vitamine C in die met jicht verlagen •Uraat gerechtvaardigd is."

Bron: LK stempel, JL O'Donnell, C Frampton, et al. klinisch niet significant Effect van extra vitamine C op Serum •Uraat bij patiënten met jicht: een Pilot gerandomiseerde gecontroleerde Trial. Artritis en reuma. 2013.

Via: Canada het verbod opgeheven zodat homoseksuele mannen bloed

No comments:

Post a Comment