Friday, May 24, 2013

Kanker verhoogt risico op faillissement, ook voor de verzekerde - NBCNews. com.

Kankerpatiënten zijn op veel groter risico van faillissement dan mensen zonder kanker, volgens een nieuwe grote studie. En hoewel nieuwe gezondheidszorg wet verzekeringspolissen tot meer dan 30 miljoen Amerikanen die het nu niet hebben belooft, de enorme kosten van kanker aandacht veel patiënten kan duwen vooral jongere vrouwen in financiële problemen, deskundigen zeggen.

Tarieven van vrouwen die? opnieuw kiezen voor preventieve mastectomies, zoals Angeline Jolie, gestegen door is geschat dat 50 procent meestal deskundigen zeggen. Maar veel artsen zijn verbaasd, omdat de werking niet een garantie van 100 dragen %, het is een grote operatie-- en vrouwen extra opties, van een product eenmaal-a-dag aan nauwlettend te worden gevolgd hebben.

"We moeten kijken naar waarom dit gebeurt en zie als er iets wat wij als samenleving doen kan om die kans," zegt Dr Scott Ramsey, directeur voor de Hutchinson Instituut voor kankeronderzoek resultaten in Seattle en hoofdauteur met de studie gepubliceerd woensdag in het dagboek gezondheid zaken.

Ramsey en bovendien zijn collega's gematched 197, 840 volwassenen op een westerse Washington kankerregister met een gelijk aantal kanker-vrije volwassenen door leeftijd, zip code en geslacht. Zij bepaald in dat geval die had ingediend weg voor faillissement, met behulp van de openbare registers rechter.

De onderzoekers vonden deze 4, 408 van degenen vertelde ze kanker tussen 1995 samen met 2009 had ingediend bedoeld voor faillissement, vergeleken met 2, 291 van degenen zonder de behoefte aan kanker. Over het algemeen waren klanten van kanker 2. 5 keer zo zeer waarschijnlijk als anderen om te bestand voor faillissement.

Niet-witte vrouwen waren waarschijnlijk de meeste kans om het bestand, terwijl patiënten 65 of ouder het kleinste bedrag waarschijnlijk--mogelijk waren omdat ze werden gedekt door Medicare en op sociale zekerheid recht.

Faillissement tarieven onder de lijst met jongere groepen waren tot 10 keer dat voor de oudere patiënten. "Mensen die minder activa, minder inkomen en minder genereus als gevolg van entry level jobs of geen verzekering hebben zijn zeker meer kwetsbaar voor ernstige economische nood," zegt Ramsey.

De hoogste percentages van faillissement waren het met schildklierkanker, die meestal jongere meisjes treft. De laagste waren rond mannen met prostaatkanker tumor, die meestal op volwassen leeftijd valt.

"Zij gebruikte een geweldige manier om deze post," zegt Dr. David Himmelstein, een internist en professor in de volksgezondheid in de City University van Big apple. En hoewel de onderzoekers geen huis liften de kankerpatiënten verzekeringspolissen, "vorige studies vertellen VS dat over driekwart van mensen die zeggen dat de ziekte was een essentiële factor in hun faillissement had particuliere verzekering, ten minste als deze eerste mensen ziek," Himmelstein beweert.

Dat ringen trouw aan get Janet Literski, 57, die dekking onder een verzekering had gekocht als een onafhankelijke aannemer werk in de verkoop. Toen ze was klinisch vastbesloten om te hebben ontdekt non-Hodgkin lymfoom in 08 Literski dat haar verzekering gedekt alleen sectie van haar chirurgische kosten vermeerderd met geen van de proeven van haar analyse. Vervolgens zijn er co-betalingen en eigen risico's. Met de tijd werd haar verteld ze pancreatic kanker twee hebben vele jaren later, was ze meer dan $150, 000 in de medische gerelateerde schulden.

In 2011, niet langer in staat om te werken, samen met haar echtgenoot handicap Literski ingediend voor faillissement. "Het was een darm-loswringend besluit om te creëren het gevoel dat een eigen falen, en dat maakt me boos omdat ik geprobeerd om alles te doen rechts,"Literski vorderingen."Ik had ziektekostenverzekering, ik werkte. "

Literski is nu gedekt door Medicaid samen met handicap betalingen ontvangt en hoewel ze nog niet worden verteld dat ze is in verlossing, ze zegt dat ze "gezond genoeg."

Ramsey zegt kanker centra willen doen een betere baan die is gekoppeld aan elke patiënt fiscale status beoordelen, credit therapie aanbieden en beheren van patiëntenzorg.

Steven Wieckowski, een financiële adviseur met de nationale non-profitorganisatie GreenPath Credit card debt oplossingen, adviseert nieuw gediagnosticeerde kankerpatiënten te beoordelen dat de diagnose kan van invloed zijn hun bijzondere inkomen; om te controleren hun verzekeringsdekking beleid dekkingen; om te bepalen of zij bent geabonneerd op een handicap plan op het werk; om hun uitgaven te prioriteren, presenteert huisvesting, hulpprogramma's, voeding, auto betalingen en kinderopvang zetten zich de lijst; en neem contact op met creditcardbedrijven en ook de houders van studentenleningen willen uitstel.

"Wanneer kanker stakingen, een heleboel mensen voelen zo ongecontroleerde," zegt Wieckowski. Deze stappen kunnen zetten mensen back-up in de controle van dit percentage van hun leven. "

Ramsey gelooft de 2010 patiënt adequate bescherming en betaalbare zorg gedragen, die dekking onder een verzekering de dekking tot meer dan 30 miljoen Amerikanen verlengen zal, faillissement tarieven kunnen verminderen.

Himmelstein, die Massachusetts faillissement tarieven een paar jaar onderzocht nadat de staat geïntegreerd een hervorming gezondheidsrecht net als de federale wet, is niettemin niet kandidaat.

"We vonden weinig en geen gevolgen, in principe om de reden dat mensen van de verzekering gekregen was zo schraal dat gaan blootsvoets aangeboden onvoldoende financiële dekking," zegt hij.

1 comment:

  1. www.bolavita.site Agen Judi Bola Tangkas Terpopuler di indonesia !

    Bonus Depoist Pertama sebesar 10% ! Bonus Cashback 5% - 10% Setiap Minggu !

    Sangat Mudah dan Aman Untuk di Akses ... Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    ReplyDelete