Wednesday, May 22, 2013

Sotech patronen diamant-vormige aluminium gordelroos voor UK baan site - wereld interieur stijl en design netwerk.

Het gebouw, die zijn van de werkplek voor honderden mannen en vrouwen, op maat gemaakte heeft opgenomen, Sotech-Optima IPC geanodiseerd aluminium gordelroos. Sotech kreeg de opdracht om de stijl en de vervaardiging van meer dan 8 000 van de op maat gemaakte diamant-vormige aluminium gordelroos op de gevels van twee aangrenzende structuren van office worden geïnstalleerd.

De panelen geanodiseerd rainscreen nemen een transparante anodic laag dat aanspraken op deze natuurlijke metallisch uiterlijk met een aluminium substraat te behouden levert een duurzame afwerking en is niet onderworpen aan onderhoud of zelfs wassen beneden regimes.

Toegepast door architectonische McMullen klaar 2 000 vierkante meter binnen de Optima IPC systeem, aangeboden in 1mm dik aluminium zilver geanodiseerd gordelroos, heeft gebruikt om een dramatische functie op een opvallende, energie-efficiënte hoge standaard gebouwen. De dakspanen van de vergrendeling en overlapping snel bereiken van een geheime fix systeem en zijn ontworpen om naadloos te integreren met alle bouwen gevel elementen met inbegrip van ramen, deuren en louvres.

De Optima gordelroos levert een traditionele benadering van metalen gevelbekleding die wordt verstrekt in een volledig op maat gemaakte indeling die volledig zal worden ondersteund met back-boards of ingesteld als hoge hoeden met betrekking tot de door de constructie vloeibaarheid.

Geschikt voor alle constructies, de gordelroos bieden ook een onbegrensd bereik met maten en materiële opties. Het systeem is volledig recycleerbaar en verbranding, met alle componenten voldoen aan de eisen vastgelegd in BS476, sectie 7, klasse 0 nooit zal onderhouden.

Link: Vrouwen en laag gevoel van eigenwaarde

No comments:

Post a Comment