Thursday, May 2, 2013

Een Rising Tide of Substance Abuse

Amerika's 78 miljoen verouderen babyboomers gaan met pensioen met meer dan hun grote rijkdom, gezondheid en onderwijs. Ze zijn ook brengen in hun gouden jaren een epidemie van drugs- en alcoholmisbruik en geestelijke ziekte die nog worden erkend moet, volgens een recent rapport van het Institute of Medicine.

Het idee dat de ouderen kan worden misbruikt of verslaafd aan alcohol, illegale drugs of recept medicijnen kan staking sommigen als onwaarschijnlijk. Immers, is de gemeenschappelijke begrip dat alcohol en drugsmisbruik voor jonge mensen zijn.

Dode verkeerd. Baby boomers, die kwam van leeftijd in de jaren ' 60 en ' 70 toen het experimenteren met drugs alomtegenwoordig was, zijn veel meer kans om het gebruik van illegale drugs dan vorige generaties. Bijvoorbeeld, een studie 2011 door de Substance Abuse and Mental Health Services Administration gevonden dat onder volwassenen van 50 tot 59 jaar, het rentetarief van het huidige gebruik van illegale drugs verhoogd tot 6,3 procent in 2011 van 2.7 percenten in 2002. Afgezien van alcohol waren de meest misbruikte drugs opiaten, cocaïne en marihuana.

Overweeg om een gevoel van de omvang van deze dreigende crisis van de geestelijke gezondheid, dat in 2010 de beste schattingen zijn dat zes tot acht miljoen oudere Amerikanen - ongeveer 14 procent tot 20 procent van de totale oudere bevolking - had een of meer misbruik van de substantie of psychische stoornissen. Het aantal volwassenen van 65 jaar en ouder naar verwachting toenemen tot 73 miljoen van de 40 miljoen tussen 2010 en 2030, en het aantal mensen die behandeling nodig hebben om te overweldigen de geestelijke gezondheidszorg systeem van het land staat.

Opsporen van drugs of alcohol problemen bij ouderen is moeilijk gedeeltelijk omdat familieleden en clinici gelijk zijn terughoudend om over het te vragen. Misschien is het gewoon een vorm van leeftijdsdiscriminatie, maar misbruik van drugs is niet het eerste ding dat opduikt in de geest van artsen wanneer ze tegenkomen een oudere patiënt.

Zelfs wanneer ze een verbinding maakt, kunnen artsen mislukken om te beseffen dat zelfs bescheiden bedragen van alcohol of drugs problematisch kunnen zijn. Oudere patiënten hebben een aanzienlijk verminderd vermogen om metaboliseren deze stoffen, alsmede verhoogde gevoeligheid van de hersenen aan hen. En de cognitieve waardeverminderingen op gemeenschappelijk met de leeftijd bevorderen maken self-reporting - alsmede zelfcontrole-onbetrouwbaar.

Niet zo lang geleden, waarnaar een medische collega een 67-jarige vrouw me met milde depressie, zwakte en klachten van korte termijn geheugenverlies. Haar arts vertelde haar was er geen duidelijke medische verklaring voor haar symptomen, gezien het feit dat haar fysieke examen, uitputtende labtesten en hersenen M.R.I. alle normale waren.

Het probleem, ik snel ontdekt, was dat haar alcoholgebruik verdrievoudigd sinds de dood van haar echtgenoot een jaar eerder. Ze aan haar internist bekendmaken dat ze dronken, maar het bedrag tot een minimum beperkt. Ze had draaide zich om alcohol, self-medicating haar verdriet, maar het alleen verergerd haar stemming en verminderde haar geheugen, typisch voor de effecten van alcohol op de hersenen.

Talrijke enquêtes document problematisch drinken onder de ouderen. Bijvoorbeeld, een 2011 National Survey on Drug Use and Health gevonden dat 8.3 procent van de volwassenen 65 en ouder gerapporteerde binge drinken, gedefinieerd als vier of vijf dranken met één keer in de afgelopen maand, terwijl het tarief van zwaar drinken was 2 procent.

Gezien de verhoogde gevoeligheid voor de schadelijke effecten van alcohol met veroudering, adviseert het nationale Instituut van Alcohol Abuse and Alcoholism dat de mannen en vrouwen van jaar 65 of ouder hebben niet meer dan drie dranken op elke dag en niet meer dan zeven glazen per week. (Als je nieuwsgierig hebt u een drankprobleem bent, je kunt nemen een snelle screeningtest genaamd de MAST-G.)

Hoewel alcohol duidelijk de meest misbruikte drug bij ouderen is, is fysieke gebruik van geneesmiddelen op recept een snel groeiende bedreiging. Sommige studies schatten dat tot 10 procent van de ouderen misbruik voorschriftdrugs met ernstig misbruik vermogen, vaakst anti-angst benzodiazepinen zoals Klonopin, slaappillen als Ambien en opiaten pijnstillers zoals Oxycodon. Veel vrouwen dan mannen als het gaat om fysieke gebruik van voorschriftmedicijn: 44 procent van de vrouwen tegenover 23 procent van de mannen.

De ouderen zelden gebruik alcohol of drugs om "hoog"; gebruik van drugs of alcohol die na leeftijd 60 begint wordt fundamenteel verschillend weergegeven. Meestal degenen die beginnen gebruiken als tieners of jonge volwassenen zijn meestal sensatie-zoekers met aanzienlijke percentages van psychiatrische stoornissen en antisociaal eigenschappen. In tegenstelling, draai de ouderen aan alcohol en drugs om de fysieke en psychologische pijn van de aanval van de medische en psychiatrische ziekte, het verlies van geliefden of sociale isolatie.

Het probleem is dat deze psychoactieve drugs alle verslavend zijn en kunnen afbreuk doen aan cognitieve werking, leiden depressie tot, het risico van vallen verhogen en gevaarlijk interactie met andere medicijnen. Drug and alcohol abuse bij oudere patiënten treedt bovendien op naast andere medische en psychiatrische ziekten. U behandelen niet beide probleem in isolatie.

Er is weinig twijfel dat wij geconfronteerd met een dreigende crisis van de openbare geestelijke gezondheid in de vergrijzende bevolking. De vraag is of we met de investeringen in onderzoek en geestelijke gezondheidszorg die het verdient deze ontmoedigend uitdaging aankunnen.

Nu bent u in de zone van het publiek commentaar. Wat volgt is niet Armeense medische netwerk spullen; het komt van andere mensen en wij niet vouch voor het. Een herinnering: door het gebruik van deze Web site, u akkoord gaan met onze Servicevoorwaarden. Klik hier om te lezen van de Rules of Engagement.

Via: ER bezoeken gekoppeld aan Ambien op de stijging

No comments:

Post a Comment