Friday, May 24, 2013

NIET zonder mijn GALBLAAS instellen voor de 5e jaarlijkse planeet verbindingen... - Broadway wereld

MERKINS, DANIELLO & zonen zal niet zonder mijn GALBLAAS, geschreven en geregisseerd door Sean Daniels andEric Mercado, als onderdeel van het 5de jaarlijkse planeet verbindingen Theater Festival presenteren.

NIET zonder mijn GALBLAAS is een off-beat hervertelling van het verhaal van tyfus-Mary tijdens een PTA fundraiser op een Wisconsin High School. De show kronieken Kettle Moraine Central High School de productie van de meest gevaarlijke vrouw in Amerika. Dit doek label stelletje Thespianen vertelt het verhaal van Mary Mallon, dat een arme Ierse immigrant draaide kok de rijken die werd gebrandmerkt "Buiktyfus Mary", de eerste drager van gezonde Amerikaanse van de dodelijke tyfus. Nochtans, wanneer de varkens grieppandemie van 2009 de school raakt, Mary's lot wordt al te reëel. De show must go on... maar het zou moeten? Na de show lood ziek met de griep, is de dramaleraar gedwongen te gaan op in haar plaats. Haar gewijd band van amateurs soldaten op hoewel om het even wie van hen misschien wel naast komen neer met de griep. De student productie devolves langzaam in een perfecte storm van verwarring, doorzettingsvermogen, en een overvloed van lichaamsvloeistoffen, samengehouden alle door een dominante directeur met een dorst naar de kalk licht.

De productie sterren Theresa McCarthy * (Titanic, mythen & Hymns) als Typhoid Mary met Kayla Asbell (The Lily's Revenge) als Irma/Dr. Sherman, Alyssa Block (The Stain) als Ms. Filmore, Steven Northrup (The Ape en het kind) als Dr. Soper/William, Dan Reckart (Tried and True) als Albert/Reuben en Elizabeth Spano (Baby speelt de Banjo) als Betsy/verpleegster Adelaide. Kaela Garvin is de kostuumontwerper en Jennifer Tash is de Set/Props ontwerper. Sarah Shutt is de productie Stage Manager en Meredith Dixon en Josh Blackburn zijn producenten koppelen.

Alle voorstellingen van niet zonder mijn GALBLAAS zal worden gehouden op het Robert Moss theater zich in 440 des Champs-Elysées St, New York, NY als deel van de planeet verbindingen theater festiviteit volgens het volgende schema:

Woensdag 5/29/13 op 8:30pmFriday 5/31/13 op 9:00pmThursday 6/6/13 op 9:00pmSaturday 6/8/13 op 9:00pmWednesday 4:30pmSunday 6/16/13 at12 6/12/13:00 pm

Via: Positieve steun in een succesvolle huwelijk: nieuwe inzichten op het

1 comment:

  1. www .bolavita. site Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    ReplyDelete